Lyft обещава, че шофьорите му ще получават най-малко 70% от

...
Lyft обещава, че шофьорите му ще получават най-малко 70% от
Коментари Харесай

Lyft казва, че шофьорите ще получават най-малко 70% от плащанията на водача

Lyft дава обещание, че водачите му ще получават минимум 70% от парите, които клиентите им заплащат, с цел да се возят с тях, част от напъните на компанията за споделено пътешестване да усили прозрачността на заплащането на фона на дългогодишните рецензии по отношение на компенсацията на лидера.

Компанията за споделено пътешестване се ангажира да заплаща на своите водачи с по-ниски приходи разликата сред заплащането им за у дома (след застраховки и данъци) и 70% от цените на техните клиенти всяка седмица, сподели Lyft във вторник в изказване.

Lyft и други компании с гигантска стопанска система се сблъскаха с години на борби по отношение на техните практики за компенсиране и отношението им към служащите, които нормално се смятат за реализатори. Според Вашингтонския център за обективен напредък самостоятелните реализатори нормално не дават отговор на изискванията за обезпечена от работодателя стоматологична и здравна застраховка и получават по-ниско възнаграждение от чиновниците на цялостен работен ден.

ниско възнаграждение и...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР