Лятото започна скромно да настъпва, а това накара Деси Цонева

...
Лятото започна скромно да настъпва, а това накара Деси Цонева
Коментари Харесай

Деси Цонева се разходи из София по изрязани панталонки

Лятото стартира непретенциозно да настава, а това накара Деси Цонева да покаже на своите почитатели в обществената мрежа, че напълно не се тормози от хладното време, като за задачата излезе на разходка из улиците на София, обула ултра къси панталонки, които напълно не бяха подобаващи за градусите на открито.

Разбира се, изборът ѝ на тоалет, разкриващ огромна част от фигурата ѝ, би бил напълно нормален и надалеч не би изненадал никого, в случай че климатичните условия бяха по-благоприятни от тези, обхванали страната ни през последните няколко дни, само че знаейки, че това не е напълно по този начин, облеклата ѝ несъмнено изненадаха потребителите на виртуалното пространство, които чакат с неспокойствие най-сетне да настъпи на жаркия сезон, написа life.dir.bg.

" Бичим айляк на " Славейков ", гласи посланието ѝ към кадър, показващ е застанала с тил към фотографския обектив, а визията на брюнетката се добавя от тъничък светлосин пуловер с дълъг ръкав и спортни обувки.

Тя театралничи застанала до маса към заведение, направена от бъчва, върху която се виждат няколко чаши вино, само че столовете към нея са празни, тъй че не излиза наяве с кого е излязла дъщерята на Митко Цонев.

От известно време насам обаче, тя радва своите фенове в Инстаграм със фотоси, на които показва положителната си фигура, която поддържа с помощта разнообразни процедури и извършения, въпреки и не толкоз интензивни, както изяснява самата Деси. Така да вземем за пример единствено преди ден тя качи в платформата селфи, снимано в огледало, на което с една ръка е повдигнала черната си блуза нагоре, разкривайки плоския си стомах, наред с долната част на гърдите си, до момента в който с другата държи телефона си.

" Няма какво да кажа повече... Фактите приказват... плочките са вероятни ", написа тя към предизвикателния си пост.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР