Лятото вече чука на вратата, а с него късите панталонки,

...
Лятото вече чука на вратата, а с него късите панталонки,
Коментари Харесай

Вижте как да имате тяло за пример

Лятото към този момент чука на вратата, а с него късите панталонки, роклите и, несъмнено, банските костюми, които с неспокойствие желаете да облечете и да се отдадете на прелестни летни моменти с мирис на море.

С лятото обаче идва и това да си напомним за ужасния досадник, с който над 90% от нас са се сблъсквали. За кого приказваме ли? Разбира се, че за целулита.
Омръзнало ли ви е да влагате стотици левове в скъпи (и постоянно болезнени) антицелулитни процедури, които имат измамлив ефект… до идната пролет и по този начин още веднъж ви се постанова да минавате през всичко отначало.

Днес сме събрали трима специалисти, които са ни подготвили препоръки, свързани с хранителния режим, масажите и козметиката, които дават обещание да ни оказват помощ да се разделим с досадника… вечно! Това са Емилия и Иван Василеви – сертифицирани треньори за здравословно хранене и тренировки, както и Славянка Стойкова – българският представител на обичаната козметична марка на испанското кралско семейство.

Иван Василев ни поучава да съчетаваме упражненията и хранителния режим, тъй като с цел да се борим с целулита, който постоянно се намира на дупето и бедрата ни, ние би трябвало да работим върху цялото тяло. Освен това, той споделя, че няма един избран набор от извършения, които да оказват помощ на всички да реализират съвършените резултати. Напротив, Иван Василев ни поучава да се обърнем към специалисти, които да изработят хранителен режим и набор от извършения, които да са строго самостоятелни и по отношение на потребностите на тялото.

 Вижте по какъв начин да имате тяло за образец

Емилия Василева ни поучава да наблегнем на другите типове 3-Д, скулптиращи мускулите, техники и мануални разтривки, които да повлияят колагеновите фибри в нашето тяло и в същото време да раздерат подлия фиброзен целулит.
 Вижте по какъв начин да имате тяло за образец

И не на последно място, Славянка Стойкова ни поучава да се оглеждаме за съставки като кофеин и карнитин, които имат дренажни свойства, само че е значимо да знаем, че те са подобаващи за приложимост заран, защото могат да доведат до дисбаланс в съня.

Що се отнася до съвременни дейни съставки и супер храни, които ни оказват помощ в битката против целулита, това са другите типове микроводорасли, които възвръщат процесите на връзка сред тъканите и надлежно контролират задържането на вода и лимфни течности в частите, наранени от целулита. Освен водораслите, зеленото кафе също набира голяма известност в козметичните среди. То има дрениращо деяние и спомага горенето на мазнините и отслабването.

Единодушно, Емилия Василева и Славянка Стойкова, поучават дамите да ексфолират кожата си 1-2 пъти в седмицата и 1-2 пъти да приложат техниката за сухото четкане, като е доста значимо то да се прави изпод нагоре, към сърцето. Така ускоряват и кръвообращението си и отварят порите, тъй че дейните съставки на козметиката за тяло да подействат в дълбочина.
 Вижте по какъв начин да имате тяло за образец

Ако желаете да разберете повече по тематиките за секси релеф, здравословно хранене и гладка кожа без целулит, заповядайте на безвъзмезден уебинар в ZOOM на 11.05 от 17:30 часа, където това фантастично трио ще разкрие още от тайните си за съвършена фигура с мудни, само че сигурни стъпки!

Можете да се запишете тук: https://shop.tradingbulg.com/tqlo-za-primer-free-webinar/

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР