Лятото току-що отмина. Положителните спомени и емоции от жаркото слънце,

...
Лятото току-що отмина. Положителните спомени и емоции от жаркото слънце,
Коментари Харесай

Промоция право в десетката! MOISTURIZING ще се погрижи за кожата ви след лятното изпепеляващо слънце!

Лятото преди малко отмина. Положителните мемоари и страсти от жаркото слънце, пясъка и морето, още са пресни. Пресни са обаче и следствията, които плажуването е нанесло на вашата кожа. Именно за това от българската компания за парфюмерия и козметика РЕФАН, която е нееднократен победител в състезанието " Любима марка на българския консуматор ", обезпечи една от топ сериите си на промоция за своите клиенти. До 15.10.23г. специален комплект от серията MOISTURIZING е със сериозна отстъпка.  Точно продуктите от тази серия са подобаващия лек за вашата кожа след летните месеци. 

Серията Moisturizing Snail Extract And Aloe Vera Gel Concentrate ще бъде Вашият отличен помощник след излагане на слънце и плаж, когато кожата е раздразнена, суха и зачервена! Продуктите от серията съдържат композиция от високоефективни съставки, които възвръщат, заздравяват и омекотяват кожата:

Гел-концентрат от алое вера - съдържа над 150 съставки, които дефинират невероятните му свойства. Това са над 12 витамина- А, Е, В1, В2, В3, В12 и други, минерали - калий, калций, магнезий, селен, мед, хром, цинк, фосфор и други, танини и над 18 аминокиселини. Проявява мощни регенериращи свойства при кожни възпаления и е известно още с дълготрайното хидратиране на кожата.

Екстракт от охлюви - едно от най-ефикасните средства за регенериране на кожата, като с помощта на своите скъпи съставни елементи ускорява синтеза на протеини, хидратира и забавя стареенето. Неговото главно свойство е да задейства кожата, като подтиква клетъчните функционалности и по този метод я възвръща и заздравява. Съдържа доста скъпи за нея съставни елементи:
Алантоин - подкрепя отделянето на мъртвите кафези и подтиква регенерацията на тъканите. Успешно успокоява раздразнената и зачервена кожа, облекчава възпаленията. Възстановява водния баланс на кожата и омекотява загрубялата кожа. Способства за естествената регенерация на клетките на кожата след дълготрайно излагане на слънце.Колаген и еластин - усъвършенстват еластичността на кожата и понижават фините линии. Образуват гъвкава мрежа, която придава разтегливост и издръжливост на кожата. Регулират хидратацията на кожата.Гликолова киселина - тя е с най-малка молекула от всички алфа-хидроокси киселини и заради тази причина елементарно прониква през кожата.  Тя отслабва връзките сред най-повърхностните кафези на епидермиса, което води до отделянето им и изглаждане на релефа. Стимулира синтеза на колаген и еластин в дермата. Хидратира в дълбочина и тонизира тургора на кожата.Хиалуронова киселина - естествена съставна част на кожата, която има изключителната дарба да задържа близо хиляда пъти личното си тегло вода. Активира деленето на клетките и възобновяване на кожата, понижава бръчките, придава размер на стареещата кожа, хидратира тъканите в дълбочина.Протеини - омекотяват кожата.Витамин Е - намира доста необятно приложение в козметиката, заради мощните защитни функционалности, които извършва. Подобрява епителизацията и покачва ензимната интензивност в кожата. Забавя процесите на прибързано стареене на кожата, провокирано от UV-радиацията, като демонстрира антиоксидантни свойства и понижава броя на повредените кафези. Действа противовъзпалително и хидратиращо.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР