Лятото си отива и на негово място идва златната есен.

...
Лятото си отива и на негово място идва златната есен.
Коментари Харесай

За зодиите и любовта през септември

Лятото си отива и на негово място идва златната есен. Но какво чака всеки един зодиакален знак в любовен проект през месец септември?

Септември ще бъде безоблачен за представителите на зодия Овен. Любовта ще бъде към вас и несъмнено ще ви следва, където и да отидете.

Необвързани: Опитайте се да отделяте повече време на почивката. Именно на някое прелестно местенце ще срещнете човек, който ще ви стане доста значим.

Обвързани: През този месец с половинката ви ще бъдете на сантиментална вълна. Свещи, цветя, филми – ще има от всичко по доста!

За Телците първият месец от есента няма да е най-щастливият. Няма да се случи нищо неприятно, само че несъмнено няма да летите на крилете на любовта.

Необвързани: Не се престаравайте в дейностите си, тъй като няма да се увенчаят с триумф. Просто се фокусирайте върху себе си и изчакайте месецът да завърши.

Обвързани: Опитайте се да сте в естетика с половинката си. Проявявайте самообладание и прекарвайте времето си дружно, почивайки си от всички към вас.

Очаквайте единствено свади и негативни страсти. Месецът ще е тежък за вас и нищо няма да ви върви по вода. Не се поддавайте на страстите си, тъй като единствено ще усложните ситуацията.

Необвързани: Гръм и мълнии! Сякаш целият свят е против вас. И най-красивата ви рокля няма да ви помогне да привлечете вниманието на момчето, което сте си харесала.

Обвързани: Почти всяка препирня с половинката може да прерасне в скандал, по тази причина се опитвайте да избегнете борбите. Иначе рискувате да имате един тежък месец.

Месец септември ще бъде извънредно благоразположен към Рака. Ежедневието ви ще бъде изпълнено с положително въодушевление и доста сила и ще преодолявате с лекост всяка компликация.

Необвързани: Действайте импулсивно. Просто се забавлявайте и ще видите, че ще бъдете душата на купона и най-желаното момиче.

Обвързани: Поглезете половинката си и ѝ покажете какъв брой доста я обичате. Живейте за мига и правете каквото желаете, без да се притеснявате от рестриктивните мерки. Радвайте се на времето си дружно, тъй като то е скъпо.

Месец септември е идеалният миг да се впуснете в сантиментални прекарвания, само че внимавайте с прекомерните страсти, с цел да развалите настроението на всички.

Необвързани: Използвайте чара си, с цел да привлечете вниманието на момчето, което харесвате. Не се поддавайте на терзанието и се впуснете в нова връзка, въпреки и да не смятате, че тя ще бъде дълготрайна.

Обвързани: Разнообразете всекидневието си. Бъдете по-усмихнати и по-разумни и сигурно слънцето на топлия септември постоянно ще грее на вашата улица.

Септември идва с нови сили и приятни прекарвания за прочувствените Деви. Усмивката ви ще ви отваря порти и даже няма да има потребност да внасяте здрав разсъдък в близките.

Необвързани: Отдайте се на момента и го изживейте с мечтания човек по най-хубавия метод. Позволете на сантименталната ви персона да ви завладее и ще си осигурите единствено хубави мемоари.

Обвързани: Любов, обич и отново обич! Постарайте се да разнежите половинката си, тъй като по-късно ще прекарате 30 незабравими дни на релакс, романтика и щастливо безучастие.

Септември ще бъде заоблачен за Везните. Въпреки че не се чакат катаклизми, въпреки всичко имайте едно мислено по отношение на протичащото се към вас, другояче рискувате сами да си създадете неприятни страсти.

Необвързани: Бъдете изключително деликатни, защото не е изключено към вас да се появят отрицателни персони. Мислете, преди да се доверите на близките, изключително, в случай че се познавате от скоро.

Обвързани: Можете да насочи силата си към разяснение на връзките си и за кроене на бъдещи проекти, само че бъдете търпеливи и не забравяйте, че реакциите ви могат да ви навредят.

След летните страсти и безпорядък имате опция да създадете ново всекидневие, тъкмо каквото на вас ви се желае. Хората към вас ще бъдат склонни да се съобразят с вас и вашите стремежи, а какво по-хубаво от това?

Необвързани: Месецът е подобаващ да започнете нова връзка. Не се тормозете да питате какви са проектите на индивида против вас, тъй като ще получите удовлетворяващи отговори.

Обвързани: Пожелайте си нещо и то ще се случи! Хармония ще царува във връзката ви. Може да не е най-романтичният месец, само че това не значи, че няма да е благополучен!

Месец септември ще бъде спокоен за Стрелците. Отдайте се на обичаните си занимания, с цел да се предпазите от нови и не до такава степен приятни прекарвания.

Необвързани: Всичко на хоризонта е умерено. Спазете правилото, че познатото е най-хубаво и в случай че пожелаете да търсите любовни страсти, се огледайте в познатите си. Там може да ви чака вашият човек!

Обвързани: Септември ще бъде месец за размисъл и за гледане на остарели филми на комфортния диван.

Септември ще бъде тежък за Козирозите. Любовта като че ли ви е обърнала тил и каквото и да извършите, няма да съумеете да привлечете вниманието ѝ.

Необвързани: Посветете се на приятелките и фамилията си. Така ще си спестите любовните болки и ще бъдете заобиколени от хора, които ви обичат.

Обвързани: Затаете мирис и се надявайте да минете незабележимо около любовните кавги.

Починете си от всекидневието. Ще имате потребност от презареждане на батериите и ще бъде отлично да го извършите на някое далечно място обичан човек.

Необвързани: Предложението за една импулсивна отмора ще накара всеки да се съгласи на момента! Сложете най-удобните си облекла и хванете за ръка индивидът, с който желаете да бъдете. Гарантираме ви, че пътуването ще бъде повече от занимателно.

Обвързани: Връзката ви с обичания човек ще разцъфтява. Бъдете себе си и не се затормозявайте с ежедневните проблеми, а се отдайте на романтика и усмивки!

Опитайте се да бъдете открити с близките. Независимо дали става въпрос за сътрудници, близки или другари, би трябвало да се научите да отстоявате желанията си.

Необвързани: Внимавайте кого си харесвате. Ако индивидът е откровен и открит, ви чакат единствено хубави дни, само че даже най-малкия намек на лицемерие би трябвало да ви накара да се оттеглите.

Обвързани: Не очаквайте единствено половинката ви да бъде дейна в връзките ви. Ако желаете гласът ви да се чуе, би трябвало да си казвате, когато нещо не ви харесва.

Източник: dama.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР