Лятото предстои и повечето хора вече са планували, а някои

...
Лятото предстои и повечето хора вече са планували, а някои
Коментари Харесай

Три идеи за лятна почивка на Балканите, които си струва да опитаме

Лятото следва и множеството хора към този момент са планували, а някои към този момент са записали и своите отпуски. В тази публикация ще разгледаме три евентуални дестинации, на които можем да отидем на Балканите – не е чак толкоз надалеч, а си коства пътуването.

Хърватия

Откакто влезе в Европейски Съюз, Хърватия стана още по-привлекателно място за пътешестване на европейските жители, а за добра или неприятна орис българските туристи към момента не са залели плажовете на това Балканско украшение. Бреговата линия на страната е просто неповторима, а по нея може да намерите чудесни плажове. Адриатическо море може да се окаже верен избор това лято, изключително в случай че желаете да комбинирате почивката си с обиколка на някои от красивите градове и естествени забележителности на Хърватия.

Гърция

Гърция се трансформира в лятната класика и избор за огромна част от почиващите българи. Немалко наши сънародници към този момент имат ваканционни парцели в южната ни съседка, а разновидностите за отмора са доста – от по-бюджетни такива, до в действителност първокласни места, на които да похарчим парите си. Гръцките острови и крайбрежни градове и селца са страхотни – съвсем на всички места има хубава атмосфера, вкусна храна и гостоприемни хора.

България

Нека не вадим родното Черноморие от сметките. Въпреки тоновете бетон, има места по нашето море, които си остават прелестни за посещаване и си коства да отделим време, с цел да ги забележим. Може да преоткриете типичен курорти, които да посетите. Част от екипа ни направи тъкмо това с пътувания до Созопол и Ахтопол през юни и би трябвало да кажем, че усещанията са положителни.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР