Лятото на Нина Добрев определено преминава страхотно и сме сигурни,

...
Лятото на Нина Добрев определено преминава страхотно и сме сигурни,
Коментари Харесай

Нина Добрев и Джъстин Тимбърлейк - как една звездна сватба ги събра

Лятото на Нина Добрев несъмнено минава ужасно и сме сигурни, че по никакъв начин не й е скучно. Любими мемоари от прекарванията си тя показа в профила си в Instagram, където има повече от 26 милиона почитатели. От там разбрахме и че неотдавна е била шаферка на сватбата на своя близка другарка.

Актрисата с български корени показа поредност от фрагменти от " безусловно магичното " събитие, на което е била не просто посетител, а в ролята на шаферка на булката Никол Бруно. На него са участвали още доста известни персони, измежду които и Джъстин Тимбърлейк - един от шаферите на младоженеца Бен.

" Толкова съм щастлива, че съм до теб в твоя специфичен ден, Никол ", написа Нина Добрев към фотосите. 

Сватбата се е състояла в петзвездния хотел " Бел Еър " в едноименния квартал в Лос Анджелис. Очевидно е имало дрескод телесни цветове, с който всички са се съобразили. А с изключение на булката, и шаферките й държат красиви букети.

Сред тях виждаме и друга другарка на актрисата - Мери Милър, на чието моминско празненство участва тя неотдавна. А след броени дни е и нейната венчавка. И нищо чудно около цялата тази сватбена еуфория Нина Добрев и Шон Уайт също да се решат да станат законни брачен партньор и брачна половинка.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР