Лятото идва с неустоимия вкус на леките, богати на аромати

...
Лятото идва с неустоимия вкус на леките, богати на аромати
Коментари Харесай

Супер вкусна лятна рецепта: Рулца от тиквички с кайма, наградена със златен медал*

Лятото идва с неустоимия усет на леките, богати на аромати ястия. И в случай че краят на сезона се отличава с аромата на печените чушки, то неустоимите тиквички бележат неговия старт. Затова в този материал ще ви споделим за една супер вкусна и относително бърза лятна рецепта за рулца от тиквички, с която да посрещнете посетители или да зарадвате обичаните си хора.

За плънката на тази рецепта ще използваме наградена със златен орден за качество кайма. Да, става въпрос личната марка “Порция прохлада ” на Lidl,. Още едно преимущество на каймата от Lidl тази седмица е, че тя може да донесе 1 от 400 компактни грила на въглища на всички консуматори на Lidl Plus. Участието в томболата се случва при покупка на прясно пакетирано месо и риба от личните марки на Lidl за най-малко 15 лева в един касов бон, в интервала 5-30 юни. Достатъчно е клиентите да сканират приложението на касата, след което да потвърдят още веднъж в него своето присъединяване.

И откакто нямаме съмнения каква да е каймата, в реда на нещата е да разберем и кои ще са другите артикули, нужни за приготвянето на плънката. А те са: 1-2 моркова, половин глава (пресен) чесън, 1 глава лук, 3-4 стръка зелен лук, 3-4 стръка магданоз и към 70 гр. ориз. Разбира се, ще ни трябват и сол, пикантен червен пипер и черен пипер - на усет.
Идеята за това прелестно лятно ядене почерпихме от видео в известния YouTube канал “Вкусно у Вали ”, където изкусният занаятчия на всевъзможни домашни вкусотийки Валентина Донева подготвя тази рецепта. Съветваме ви да изгледате, с цел да разберете всички тънкости и особености при приготвянето на това ядене, а ние подсигуряваме, че резултатът е впечатляващ.

“Порция прохлада ” е единствено една от личните марки прясно месо на Lidl, което e единственото в България, сертифицирано за прохлада, качество и непорочност от международния водач в узаконяването SGS. Продуктите от серията Грил занаятчия и Прясна риба всеки ден допълват богатото портфолио от оферти за всички желания.

Повече информация за контрола на качество на личните марки от.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР