Лятото е времето, в което можем да носим единствено и

...
Лятото е времето, в което можем да носим единствено и
Коментари Харесай

10 стайлинг идеи с обувките, които са перфектни за летните ни рокли

Лятото е времето, в което можем да носим само и единствено рокли – и в офиса, и през уикенда, и на плажа. Обичаме ги и в мини, и в миди, и в макси разновидности, едноцветни или в красиви принтове, тъй като ни дават това чувство за прохлада и лекост в най-топлите дни. Понякога обаче се колебаем с какви обувки да ги съчетаваме, с цел да изглеждаме елегантно и с цел да издължаваме силуета си.

Назаем от си взимаме еспадрилите с платформа, които те най-често носят през лятото точно с тези женствени миди рокли, постоянно на цветя и с леки буфан ръкави или с тънки презрамки.
               

Скандинавките пък избират равните чехли и грубите сандали, без значение дали са избрали от коприна, която е по тялото, или от тези модели с обемен контур и в един цвят. 
               

Всяка рокля би изглеждала елегантно със сандали на висок ток, изключително тези с фините каишки, които са съвременни и това лято. Същото се отнася и за чехлите на ток, които откриваме в разнообразни цветове. Този вид обувки обаче са най-подходящи за мини и миди рокли.
               

Макси моделите съчетаваме по-скоро с ниски сандали с каишки, които също са настоящи, както и с обичаните ни кецове. А в селекцията ни ще откриете и няколко шопинг находки от. 

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР