Лятото е в разгара си, но за жалост отпуската не

...
Лятото е в разгара си, но за жалост отпуската не
Коментари Харесай

Топ места до София, които ще ви пренесат на брега на морето

Лятото е в разгара си, само че за жал отпуската не е безконечна.

Ако към този момент сте откраднали няколко дни надалеч от шума на града и нямате опция да отскочите до морето, Алекс от Urban life има предложение за вас. В новия епизод на влога той демонстрира топ местенцата до София, които ще ви пренесат на брега на морето.

Хидропарковете са чудесна концепция за разхлада през горещите летни дни.

Дали ще се качите на лодка, ще покарате водни ски или уейк, зависи единствено от вас. Подобни паркове оферират огромно избор от действия, с които несъмнено ще разнообразите почивката си.

Няма да сгрешите и в случай че отскочите до Дендрариума на Витоша през уикенда. Място, което ще ви обезпечи същинско успокоение и страхотна отмора. Зеленина, обособени места за барбекю и доста алеи за разходка. Какво да желае повече човек.

За да видите още готини места за летния ви отдих, гледайте новия епизод на Urban life.

Urban Life е същински гид за феновете на градския живот, които не обичат да скучаят през уикенда и въобще не са почитатели на концепцията да се прибират у дома незабавно след работа. За всички тях един път седмично водещият ще сервира своите горещи оферти за "вървежни " барчета, вкусни ресторантчета и градски събития за качествено развлечение и/или COOLтура.

Къде може да хапнете най-вкусното суши в София

Страхотен уикенд за (почти) без пари. Ето къде

До Гърция без да излизаш от София. Ето по какъв начин

Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР