Лятото е в разгара си, но футболните граднове дори не

...
Лятото е в разгара си, но футболните граднове дори не
Коментари Харесай

Битката за място в групите на Шампионска лига започва!

Лятото е в разгара си, само че футболните граднове даже не помислят за отмора. Пред тях задачата е ясна - да натоварят програмата си през есента с още мачове. И то не елементарни, а от групите на най-силния интернационален клубен шампионат на Стария континент - Шампионска лига.

Преди това обаче част от тях би трябвало да преминат през плеофите - последната крачка преди да заемат мястото си при огромните! 20 тима се борят за 10 места, а жребият дефинира борбите да са в действителност зрелищни.

bTV Media Group ще ви покаже 4 от мачовете през днешния ден (15 август).

" Хофенхайм " - " Ливърпул ", 21:00 ч., bTV Action

Германско-английските конфликти постоянно са привличали вниманието на почитателите. А когато до страничната линия е Юрген Клоп, страстта е обезпечена. Мениджърът на " Ливърпул " няма да може да разчита на претенции от " Барселона " Филипе Коутиньо. Бразилецът се оплака от болки в гърба и остана отвън групата. Даниел Стъридж също е отвън групата. Мърсисайдци със несъмнено ще търсят победа, с цел да се реваншират на последователите си, които изгледаха равенството 3:3 с " Уотфорд " на старта на шампионата.

" Хофенхайм " се трансформира в изненадата на немското състезание, откакто приключи на четвърта позиция през миналия сезон. Сега отборът нападна непозната територия - европейските клубни шампионати. Двигателят на отбора е младият треньор Юлиан Нагелсман. Само на 30 години той към този момент е постигнал повече от някои от сътрудниците му с толкоз стаж.

" Йънг Бойс " - ЦСКА Москва, 21:00 ч., RING

Въпреки че " Лудогорец " отпадна трагично в предния кръг, българското присъединяване в конкуренцията не е завършило. Въпреки че се заприказва за трансфер на Георги Миланов, той ще облече екипа на съветския гранд, с цел да обезпечи на тима десето присъединяване в групите на Шампионска лига.

" Йънг Бойс " не бяха доста безапелационни в третия кваификационен кръг на конкуренцията. Отстраняването на " Динамо " Киев (1:3 за украинците в първата среща и 2:0 за " Йънг Бойс " във втората) обаче им даде кураж да мечтаят за първо влизане в групите на шампионата.

АПОЕЛ Никозия - " Славия " Прага, 21:45 ч., VOYO.BG

Още един мач с българско присъединяване. Този път Живко Миланов и кипърският му тим мерят сили с първенеца на Чехия. Кампанията върви ужасно за АПОЕЛ. Отборът съумя да в профил " Виторул " Костанца след продължения, като в реванша блесна с 4 гола.

" Славия " Прага имаше надалеч по-спокойна акция след загуба с 1:2 и по-късно победа с 1:0 в реванша над БАТЕ Борисов.

" Спортинг " Лисабон - " Стяуа " Букурещ, 21:45 ч., VOYO.BG

Португалският гранд приключи на трета позиция в шампионата през предишния сезон и стартира присъединяване си в борба за място в групите на Шампионска лига непосредствено от плейофите. Това им носи и купата " любимец " против румънския тим.

" Стяуа " съумя да в профил " Виктория " Пилзен след два доста резултатни мача: 2:2 вкъщи и 4:1 в Чехия. Така че головете са това, на което ще разчита отбора от северната ни съседка.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР