Лятото е в разгара си, а ние сме от онези

...
Лятото е в разгара си, а ние сме от онези
Коментари Харесай

10 от най-красивите плажове в Европа за 2022 г.

Лятото е в разгара си, а ние сме от тези хора, които мечтаят да не бързат за на никое място. От опит знаем, че това ни се получава най-добре, когато сменим пейзажа. Докато броят на полетите се усилва, а туризмът набира мощ, изгледите да се потопим в сладко самодоволство на някои от най-красивите плажове в Европа са изключително оптимистични.

От European Best Destinations (EBD), част от EDEN (European Destinations of Excellence) на Европейската комисия, изготвят класацията за най-красивите плажове за 2022 година, в които има за всекиго по нещо: от златист пясък и усамотение до сантиментални бягства, фамилни завършения и допир с девствена природа.
 550 дами съдят Uber за тежки полови злоупотреби 14 юли 2022 | 550 дами съдят платформата за напредване Uber в Съединени американски щати за серия от полови похищения. Делото беше заведено...
Представяме ви 10, които са определени с гласовете на хиляди пътешественици от 82 страни, оповестени от „ Forbes”.

Cauco Beach, Амалфи, Италия

Това лято открийте крайбрежието на Амалфи с едни най -красивите плажове в Италия. Позитано, Амалфи, Соренто, Равело, Праяно, Майори, Минори са измежду най -красивите скрити скъпоценни камъчета в Италия и по крайбрежието на Амалфи.

Spiaggia del Cauco е скришен и спокоен плаж, именуван още " Плаж на влюбените " от локалните поданици, наличен единствено с лодка и считан за един от най-красивите на брега на Амалфи. А това е гаранция за същинско успокоение и усамотение.

Bolonia Beach, Тарифа, провинция Кадис, Испания

С просторни плажове от тънък пясък, провинция Кадис в района Андалусия в Испания е мечтана дестинация.

Кадис е най-старият град в Западна Европа, а необикновеният плаж Bolonia - с пясъчните си дюни и тюркоазената вода, предлага панорама към африканския бряг, гмуркане с шнорхел и други водни спортове, туристически пътеки и китни плажни питейни заведения.

Cala Goloritze, остров Сардиния, Италия

До този див плаж на Сардиния се стига единствено пешком по скрита пътечка. Можете да го извършите и с лодка.

За да се резервира това райско място, достъпът до плажа е контролиран и е с входна такса от шест евро на човек (но пък безвъзмезден паркинг). За фотография, почтена за пощенска картичка, посетете Пунта Салинас, ситуиран на височините.

Mitjaneta Beach, Менорка, Балеарски острови, Испания

Остров Менорка е посипан с едни от най-красивите плажове в Испания. " Потопете се в неговата 29-градусова тюркоазена вода и се насладете на ситния пясък на този дребен и сантиментален плаж “, поучават специалистите.

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР