Лятото е тук. Градусите се повишават, а ние прекарваме все

...
Лятото е тук. Градусите се повишават, а ние прекарваме все
Коментари Харесай

Слънцезащитата, с която да сме на една вълна с лятото

Лятото е тук. Градусите се покачват, а ние прекарваме от ден на ден време навън. За да се радваме пълноценно на слънцето обаче, е значимо да защитим кожата си от опасности, породени от нездравословните ултравиолетови лъчи, които са отговорни за редица дерматологични проблеми и по-сериозни болести. Съвсем не може да се назова мит схващането, че колкото по-висок е SPF, толкоз по-надеждна е отбраната и сигналите, които ни изпраща кожата, са удостоверение за това. Днес ви демонстрираме 3 продукта от слънцезащитната серия на Avene , които сигурно ще носим в несесера си това лято.

предлага ултраширокоспектърна ежедневна слънцезащита. Подходящ е за суха и сензитивна кожа на лицето. Кадифената му, топяща се текстура хидратира лицето до 8 часа, оставяйки кожата подхранена и мека на досег. Крем SPF 50+ оставя незабележим свършек без лъщене върху кожата при нанасяне и е отлична основа за всекидневен грим даже когато сте в града. Предлага се и вид с цвят със SPF 50, който се приспособява ловко към естествения колорит на кожата.
 Светият синод призна Църквата на Северна Македония 21 юни 2022 | Светият синод на Българската православна черква - Българска патриаршия (БПЦ-БП) одобри решение по отношение на...
Слънцезащитата е на високо равнище, защото разполага с фотостабилни UVB-UVA филтри, които пазят от нездравословното влияние на слънчевите лъчи. Допълнителен плюс е, че предлага антиоксиданта отбрана - спомага за отбраната на клетките от действието на свободните радикали. Остава възприятие на комфорт през целия ден, като работи с нежно с хидратиращите си сили. Няма причина да се притеснявате за придобиването на пълностоен загар, защото благодарение на крема, той става постоянен, а кожата се озарява. В неговата компания можем свободно да се отдадем на всички обичани водни спортни занимания за девойки през лятото, защото е водоустойчив.



Другият ни обичан артикул за . Той е съвършен за естествена сензитивна и комбинирана кожа на лицето. Факторът на отбраната е висок и обгръща всички потребности на кожата. Леката му текстура разрешава бързо абсорбиране за 3 секунди и оставя незабележим свършек върху кожата. Флуид SPF 50+ оставя незабележим свършек, без лъщене върху кожата при нанасяне, което значи, че запечатването на летните мемоари със фотоси към този момент няма да е мотив за непотребни терзания.

Продуктът се предлага и във вид с цвят. Добрата вест е, че не оставя бели следи: съвършен е за натурален загар и водоустойчив - защищава кожата от нездравословното влияние на слънцето даже когато плувате. Текстурата му е новаторска - „ dry touch “: оставя незабележим, нелепнещ свършек върху кожата и се всмуква вълшебен за 3 секунди. Най-хубавото е, че формулата му е толкоз лека, че забравяте, че сте го нанесли. Осигурява допустимо най-широкоспектърна отбрана от UV лъчи и синя светлина, която форсира стареенето на кожата. Подсилва степента на отбрана на кожата от фотостареене и реализира най-високо равнище на отбрана от дълбоки и забележими кожни промени. Освен това, сходно на другите артикули за слънцезащита, е обогатен с термална вода Avene с мисъл към сензитивната кожа.



е съвършен за ежедневна отбрана на мазна кожа с недостатъци. Монолауринът, дейна себорегулираща съставна част, доста понижава пъпките и оказва помощ за попречване на хиперпигментации. Оставя кожата красива, като я успокоява, матира и пази от отрицателното въздействие на слънцето.

Формулата е и водоустойчива. Добре знаем, че мазната кожа създава повече себум, който затруднява задържането на продукта по кожата, а и се поти повече. Потта и себумът „ измиват “ слънцезащитния артикул, в случай че не е водоустойчив. Предлага и тонирана слънцезащита SPF 50+ равнене на тена. Не оставя бели следи и обезпечава натурален загар и отбрана с незабележим свършек всеки ден. Можете да употребявате като дневен крем. Има себорегулиращо деяние - води до доста понижаване на несъвършенствата, което сигурно ще забележите!

Пълен напред към безгрижното лято, в което продуктите на Avene са нашето прикрито оръжие за безупречна кожа!



С поддръжката на Avene
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР