Лятото е сезонът на любовта и често тогава задръжките падат.

...
Лятото е сезонът на любовта и често тогава задръжките падат.
Коментари Харесай

Осем златни правила за свалките през лятото

Лятото е сезонът на любовта и постоянно тогава задръжките падат. Вероятно множеството от вас обаче са чували, че краткотрайните романси по време на отмора са неверни, несериозни и най-много аморални. Не обаче да бъдем почтени. Прекарването на лятото без любовен интерес от време на време може да е много скучно. Има големи разлики сред сериозните връзки и мимолетният летен флирт и е доста значимо да ги знаете. Летният романс не може да ви навреди, в случай че го извършите по верния метод. Събрахме някои значими правила, които би трябвало да спазвате, с цел да постигнете това, което желаете и да извършите вашето сантиментално лято удивително и незабравимо.

Кратките увлечения НЕ са за обвързани

Първото и най-важното предписание при свалките по време на отмора е, че те са изцяло неразрешени за обвързани. Ако фамилният ви живот не ви удовлетворява, една лятна забежка няма да реши проблемите ви, а ще ги задълбочи още повече. Опитайте се да оправите всичките си неща вкъщи, вместо да извършите неточност, за която след това да съжалявате.

Не ви би трябвало компания

Ако лятната свалка е главната цел на ваканцията ви, по-добре отидете там сами. Приятели, родственици и познати може да имат разнообразни проекти за вашата отмора. Не забравяйте, че самотата е вашата независимост в този специфичен случай, тъй че се възползвайте от нея.

Не мислете прекалено много

Когато търсите сътрудник за сериозна връзка, вие избирате деликатно, до момента в който намерите най-хубавия, прелъстителен и благонадежден мъж, с който вероятно да прекарате остатъка от живота си. Ето за какво ваканционният флирт се развива по-бързо и върви толкоз добре от сериозните връзки. При него не би трябвало да търсите прекомерно дълго и да мислите за общото ви бъдеще дружно. Не забравяйте също, че почивката ви нормално е единствено няколко дни, тъй че нямате ненужно време за губене.

Покажете вътрешната си хубост

Не е нужно да носите дебели и неуместни облекла в горещото време или да бъдете прекомерно разголени, с цел да съблазните някого. Обърнете внимание на метода, по който се движите и се държите и няма да останете незабелязани. Просто бъдете себе си.

Не се хващайте с първия срещнат

Макар летните занимания да звучат привлекателно, внимавайте да не попаднете на несъответствуващ човек. Не се съгласявайте да ходите сами на отдалечени места, в случай че преди малко сте го срещнали, а в случай че той с нещо буди съмненията ви, прекратете връзките си неотложно.

Бъдете почтени с индивида насреща

Преди да се впуснете в сантиментални връзки с човек, който ви е допаднал на плажа, в бара или сте срещнали, до момента в който се разхождате да вземем за пример, бъдете почтени с него. Той може да търси по-сериозно връзки и това, че ще си тръгнете след няколко дни, да го нарани. Изяснете си какво желаете от тези връзки и едвам тогава пристъпвайте към освен това.

Отпуснете се

Забравете за всичките си сантиментални провали и някогашни. Само тогава ще се насладите изцяло на ваканцията и ще получите скъпото прекарване. Летният романс постоянно не е лек за скуката, а метод да откриете нещо ново за себе си. Насладете се на процеса, само че е хубаво преди този момент да сте си сложили някакви граници и да знаете до каква степен може да стигнете. Ако въпреки всичко решите да прекарате няколко горещи нощи дружно, наложително използвайте защитни средства. Всъщност, това предписание е толкоз значимо, колкото и първото, тъй че не го забравяйте.

Останете реалисти

И все пак казано дотук, една от най-често допусканите неточности при летните флиртове е да се надявате, че връзките ви може да продължат и по-късно. Разбира се, има и такива случаи, само че шансът да останете разочаровани е по-голям. Ако сте прекомерно съществени, ще съжалявате. Просто приемете нещата такива, каквито са и се забавлявайте. В противоположен случай, вместо прелестно прекарване, лятната ви отмора може да се трансформира в призрачен спомен, за който няма и да желаете да се сещате.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР