Лятото диктува свои собствени правила в нашия гардероб. Премахнете всичко

...
Лятото диктува свои собствени правила в нашия гардероб. Премахнете всичко
Коментари Харесай

5 неща в летните дрехи, които издават остарял вкус

Лятото диктува свои лични правила в нашия дрешник. Премахнете всичко топло, поставете всичко съвременно и леко по-близо, изхвърлете всичко остаряло и излишно. Между другото, последният урок не би трябвало да се отсрочва. Ето 6 неща, които издават стар усет.

Топ с намерено рамо

Блузи и топове, които изцяло отварят раменете ни радват няколко сезона поред. Затова им е писнало от поръчката и към този момент не провокират предходната си приятност. Достойна опция е потник.

Велосипедни къси панталони

И най-после, тези странни долни панталони, къси панталони, които изпъкват и най-малките недостатъци на фигурата и отиват надалеч от всички, се изпращат на възбрана.

Не напълно несъмнено, за тренировки във фитнеса или вечерно тичане въпреки всичко ще бъде много потребно. Но излизането денем в такива облекла е в действителност неприятно образование. Съветваме ви да изберете стилни бермуди, които да замените.

Пола с баски

Едно време баската имала доста ясна цел – да скрие непотребните килограми в талията и да се концентрира върху ханша. Между другото, точно тя оказа помощ на доста модници да моделират съвършения контур. Но през днешния ден разпоредбите на минимализма и всевъзможни декоративни елементи към този момент. А миди от струяща се материя се оправя добре със задачата.

Къси дънкови къси панталони

Късите дънкови къси панталони в града от дълго време са неразрешени. На плажа, на село, на пикник – да, само че не и по модерните улици. В противоположен случай съществува риск да се покаже цялостна липса на усет. И бермудите, апропо, също са ушити от деним.

Пижамен костюм

Пижамните костюми се издигнаха на пиедестала като респект към спокойната и гъвкава визия. Но в модерното неистово движение е невероятно да се отпуснете оптимално, тъй че те не устояха на конкуренцията с инсталирани якета, гордо вдигайки още веднъж глави. Толкова по-добре за нас.

Ромпер

Комбинезоните към момента са в наклонност, комбинезоните не са. Това значи, че къси панталони плюс горнище са най-хубавият тандем на лятото. А панталонният костюм от лек летящ плат е много мощен, с цел да размени бизнес изискан и вечерно облекло.

Както се споделя, постоянно има опция. Просто би трябвало да знаете по какъв начин да го търсите вярно.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР