Лятото Дичо прекарва почти изцяло на морето, като често съчетава

...
Лятото Дичо прекарва почти изцяло на морето, като често съчетава
Коментари Харесай

Дичо влезе в болница

Лятото Дичо прекарва съвсем напълно на морето, като постоянно съчетава участия с пълноценно прекарана отмора със фамилията си. Тази година обаче не можа да се наслаждения на лятото пълноценно поради здравословен проблем.

В края на предишния месец на артиста му се наложи да отсрочи планувано присъединяване и да постъпи в болница поради проблеми и доста мощна болежка от инфектиран нерв, за които самият реализатор осведоми от обществените мрежи.

Дичо, който стана татко за повторно в разгара на пандемията - през лятото на 2020-та, гледа метафизичен на сходен вид моменти, тъй като както тогава регистрира, поради вируса ще си е повече време у дома и ще може да прекара време с обичаните си хора. Така и в този момент е направил къса, въпреки и насилствена, отмора от летните си задължения, написа show.blitz.bg.

Иначе Дичо към този момент е добре здравословно и още веднъж е предан с цялостна пара на участията си от град на град. Не му остава доста време за фамилията - жена му Карина и двете дъщерички Ариел и Тина, само че пък евентуално по-късно ще се компенсира уместно.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР