Лято 2023 все още е доста далеч, но очевидно Ник

...
Лято 2023 все още е доста далеч, но очевидно Ник
Коментари Харесай

Кирьос потвърди участие на ATP 250 турнира в Майорка


Лято 2023 към момента е много надалеч, само че явно Ник Кирьос към този момент е почнал да възнамерява сезона на трева. Австралиецът е удостоверил присъединяване на ATP 250 шампионата в Майорка, който ще се организира от 25 юни до 1 юлия. Новината бе доказана със особено видео, оповестено в обществените канали на конкуренцията.

Това ще бъде втори присъединяване на Кирьос на Mallorca Open, който ще се надява идващия път да им повече шанс. Тази година международният №22 победи Ласло Джере в първи кръг (5-7, 7-6, 7-6), само че по-късно травма му попречи да се изправи против Роберто Баутиста Агут на осминафинала. За благополучие на неговите почитатели обаче контузията на Кирьос не беше сериозна и по-малко от три седмици по-късно той игра за купата на Уимбълдън.

Съдейки по информацията от уредниците, шампионатът в Майорка ще бъде част от календара на ATP още дълго време. През пролетта потенциалът на централния корт ще бъде повишен с 20% поради големия интерес от страна на локалните почитатели. Според първичните проекти разширението ще бъде приключено до 15 май.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР