Лятната отпуска вече със сигурност е планирана и едва ли

...
Лятната отпуска вече със сигурност е планирана и едва ли
Коментари Харесай

Каква е формулата за добра физическа форма според Сами Хоссни

Лятната отпуска към този момент сигурно е планувана и надали няма да включва трите съществени неща - море, плаж и коктейл в ръка.
 Сами Хоссни, Мила Савова, синът им Тарек и раждането му
Как се споделя новороденото дете на Сами Хоссни и Мила Савова

Повод за наслада и сменяне на памперси

Някои хора са почнали с физическата подготовка още от зимата, само че това не значи, че и тези, които са леко закъснели, към момента нямат време да влязат във форма за плажа. 

Сами Хоссни, който не е излизал от положителната си форма, тъй като я поддържа целогодишно, има съвет към всички, които занапред стартират да упражняват.

В профила си в Instagram Хоссни показа видео, на което се вижда по какъв начин подвига тежести, само че не това е толкоз забавно, колкото написаното към поста. Според него, постоянно хората, които стартират да упражняват показват понеделник, вторник и петък като дните, в които да в залата.

И точно това е неточност, тъй като уикендът остава свободен. " Точно тренировките в събота и неделя са решението за непостоянството на множеството от вас ", написа.
 5 месеца след раждането - от какво не се срами към този момент Мила Савова и по какъв начин ще го промени
Как наподобява Мила Савова 5 месеца след раждането

Прибирането на корема и връщането на предходната форма е предизвикателство пред всяка майка

Той счита, че и двата почивни дни са тези, в които всеки може да отдели време да поработи върху себе си. " Събота и неделя = формулата за триумф. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР