Lunchables се насочва към производствената пътека с поднос за закуски от пресни плодове

...
Lunchables, който си проправя път в училищните трапезарии тази есен,
Коментари Харесай

Lunchables, който си проправя път в училищните трапезарии тази есен, тества още една дестинация за родители, за да намерят своите табли за закуска за деца, които могат да се вземат и тръгват – пътеката за продукти.

Крафт Хайнц (KHC), която прави Lunchables, каза, че новото предложение на популярното пакетирано ястие за първи път включва пресни нарязани плодове, като клементини, ябълки, ананаси и грозде, поставени до типичните крекери, сирене и месни опции.

Най-новото разнообразие от продукти за обяд идва точно навреме за сезона за връщане в училище, въпреки че разпространението му засега е ограничено до хранителни и смесени магазини като Walmart (WMT) и 7-Eleven локации в Южен централен регион.

Подносът с пресни плодове Lunchables има не само ново местоположение – Lunchables обикновено се намират в хладилната пътека на магазина – но също така и променени опаковки и цени.

„Тавата с пресни плодове е опакована по начин, така че свежестта на плодовете да се запази, докато месото, сиренето и бисквитите също са напълно запазени“, Викрамджит Сингх, вицепрезидент по маркетинг и стратегия за напитки, закуски и закуски на Kraft Heinz (САЩ). десерт каза в интервю за CNN.

Lunchables се насочва към пътеката за продукти с поднос с пресни плодове за деца. Lunchables се насочва към производствената пътека с поднос с пресни плодове за деца. Крафт Хайнц

Сингх каза, че тавата е по-голяма, почти като две тави, комбинирани с една страна, държаща пресните плодове, и е на висока цена.“Препоръчителната цена е $4 до $4,29, с около $1 до $2 по-висока в сравнение с други продукти за обяд поради допълнителната храна и свежест", каза той. Вариантът с пресни плодове също ще има по-кратък срок на годност от около 10 дни в сравнение с 90 до 110 дни за други продукти за обяд.

Синг каза, че марката първоначално продава две разновидности – шунка и чедър и пуешко и чедър заедно с крекери – комбинирани с всеки от четирите варианта на пресни плодове и с цел да се разшири до национално разпространение през 2024 г.

Обядът, каза той, включва плодове в минали продукти, но не и пресни плодове.

Катализаторът за преосмисляне на плодовете в таблата за закуски се появи миналата година, когато марката „видя почти 500% увеличение в търсенето на продукти за обяд с плодове“, каза той. След това марката се обедини с Fresh Del Monte Produce, за да създаде подноса.

През март Kraft Heinz в голяма инициатива обяви, че Lunchables за първи път ще бъдат част от училищните програми за обяд, започващи тази есен. Но компанията трябваше да преформулира съставките, за да гарантира, че продуктите първо отговарят на федералните указания. Повече от половината от бизнеса на Kraft Heinz през 2022 г. идва от само осем марки, включително Lunchables, които донесоха 1,8 милиарда долара продажби и съставляват 8,6% от общите приходи на Kraft Heinz миналата година.

Въпреки че няма незабавни планове тази година разнообразието от тави с пресни плодове на Lunchables да бъде пуснато в училищата, Синг каза, че продължават усилията да направят пакетираното детско ястие по-„полезно“.

„Наскоро намалихме солта и маслото в нашите крекери Lunchables почти наполовина“, каза той.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР