Луната засяга всички сфери на живота ни, но мнозина се

...
Луната засяга всички сфери на живота ни, но мнозина се
Коментари Харесай

Паричен лунен календар за втората половина на юли

Луната визира всички сфери на живота ни, само че мнозина се интересуват от финансовия аспект.

Ето по какъв начин ще повлияе тя на паричния ни шанс през втората половина на юли.

13, 14 и 15 юли

Активната Луна в Дева в тези дни ще се отрази най-много на финансовата сфера. Периодът е съвършен за извършване на покупки и занимания, които ни доставят наслаждение.

16, 17 юли

Везни и възходящата луна - съюз, който носи положителна сила. Парите ще текат като река в живота на тези, които работят интензивно и с лекост откриват нови контакти. 

18, 19 юли

Луна в Скорпион - това е предвестител на проблеми, само че в тези два дни ще имате мощна вътрешен глас, която ще ви помогне освен да се справите с финансовите усложнения, само че и да спечелите повече пари.

20, 21 юли

Това са удобни дни за парични транзакции, прекачване на средства и обилни покупки. Големият финансов триумф ще последва само оптимистичните и уверени хора.

22, 23 юни

Последните два дни от етапа на напредък на Луната ще преминат под егидата на Козирог. Това ще бъдат сложни и непредсказуеми дни, в които е най-добре да не се харчат пари. Пазете се от егото и враговете си, които могат да ви навредят.

24, 25 юли

На 24-ти юли е пълнолуние във Водолей. Това е рисков ден, в който е по-добре да не мислите за пари и работа. 25 юли е първият ден на намаляващата Луна, който ще се премине под егидата на същия знак. На 25-и хората с креативен специалности могат да чакат огромни облаги.

26, 27, 28 юли

Намаляващата Луна в Риби е най-хубавото време за креативна работа. Можете да пътувате, да се срещате с хора, да харчите пари за себе си.

29, 30 юли

Намаляващата луна по това време към момента не е изгубила доста от силата си, тъй че нейното прекосяване в Овен няма да бъде рисково.

Вземете своето, само че не забравяйте да споделите триумфа си с тези, които са ви подкрепили в постигането на задачите ви и са ви подали ръка за помощ.

31 юли

На 31-ви може да чакат огромни парични триумфи тези, които ще се опитат да преобразят своя дом и себе си. Можете умерено да харчите пари за смяна на външния си тип и за нови облекла.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР