Луната, вашата финансова планета, ще претърпи две затъмнения тази година

...
Луната, вашата финансова планета, ще претърпи две затъмнения тази година
Коментари Харесай

Годишен хороскоп 2019: БЛИЗНАЦИ

Луната, вашата финансова планета, ще претърпи две затъмнения тази година - отбележете календарите си на 21 януари и 16 юли. Можете да сте готови за всичко, в случай че приемете обстоятелството на смяната.

Юпитер, вашата персонална планета на любовта, стартира да се движи в седмия ви дом на взаимоотношенията в края на 2018 година Той е тук, с цел да изпълни най-близките ви връзки с шанс, т.е., това инцидентно слагане може да ви накара да влезете в някои фантастични партньорства, в бизнес или изкуство.

Вашата ръководеща планета, Меркурий, дава отговор на нормалните си трикове през 2019 година. Той удря три ретрограда на следните дати: 5 - 28 март, 7 - 31 юли и 31 октомври - 20 ноември. Вместо да навредят, те ще бъдат прелестни благоприятни условия да се свържете още веднъж с вашето минало, да прегледате старите хрумвания и да се заземите.

КАРИЕРА

Снегът може и да не се е стопил в този миг, само че все пак Марс ще нагрее нещата, когато посети знака ви от 31 март до 15 май. Това е отлично време за разпространяване на информация за планове, които желаете да стартирате през идващите 12 месеца.

Нептун, вашата персонална планета на кариерата и владетелят на фантазиите, ще бъде подложен в 10-тия ви дом през цялата година. Неговото наличие подсказва, че може да преследвате непостижими цели или да затънете в следване на фантазии. Избягвайте нереалистичните упоритости (или по-лошо, кариера в задънена улица), и послушайте практичния глас в главата си - или просто самоуверен другар.

ЛЮБОВ

Ако сте в дълготрайна връзка, Юпитер може да ви помогне да преместите нещата напред с колегата си тази година. Неговата щастлива сила ще култивира по-голямо възприятие за естетика в твоя обич. Ако сте сами, можете да срещнете съвсем съвършено съвпадане. Независимо от положението на връзката ви, пригответе се да бъдете в центъра на вниманието тази пролет, когато планета за деяние Марс нагрява знака ви от 31 март до 15 май.

Венера, планетата на хубостта и очарованието, ще влезе във вашия знак на 8 юни и ще остане там до 3-ти юли. Тя ще приготви почвата за вас, с цел да разцъфнете.

ВИЖТЕ ВСИЧКИ ХОРОСКОПИ ТУК:

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ОВЕН
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР