Луната в Дева през целия ден ни напомня за нашите

...
Луната в Дева през целия ден ни напомня за нашите
Коментари Харесай

Скорпиони, днес може да се зароди любов на работното място

Луната в Дева през целия ден ни припомня за нашите отговорности и ни приканва да имаме удобен метод към нещата, с цел да бъдем ефикасни.

Овен – Днес вие преливате под великодушната, позитивна сила на слънцето, която можете да употребявате допустимо най-продуктивно - в интерес на себе си и на другите. Отлично ще се справите със дилемите, сложени за този ден, също така ще можете да помогнете със съвет или дело на нуждаещите се.

Телец – Хороскопът твърди: позитивната сила на този ден ще бъде толкоз мощна, че никакви неприятности даже няма да посмеят да изскочат от дупките си. Заемете се с най-трудната задача. Можете да се справите, даже в случай че проектът е да успехите злия змей.

Близнаци – Практичната Луна в Дева не е обичана на вашия знак, само че тя предлага по-голяма непоклатимост в подтекст на доста компликации. Днес също може да има някои проблеми, които да излязат на повърхността по фамилни въпроси, само че тригонът на Луната с Венера в утринните часове може да ви помогне да намерите решения.

Рак – Умът ви наподобява работи с по-добра преценка тези дни и сте по-находчиви. Така че, макар че сте по-взискателни, дни като днешния са по-стабилни и по-ефективни за вас. Следобед организирайте да прекарате няколко часа надалеч от вкъщи, като промените ситуацията и вършиме неща, които ще ви доставят наслада.

 жена

Лъв – Можете по-лесно да намерите поддръжници и съдружници или можете да вдъхновите другите с вашите хрумвания и отзиви и да ви поддържат. Ако би трябвало да извършите презентация, да обсъдите нова ваша концепция, не го отлагайте за идващите няколко дни. Днес е по-вероятно да има позитивно развиване.

Дева – Успехът на Девата през днешния ден зависи напълно от нейното въодушевление и вътрешна настройка. Без подозрения, самосъжаление или тъжни размишления! Хороскопът поучава да се концентрирате върху задачата и да вървите напред.

Везни – Всяка неустановеност ще изчезне като роса под утринното слънце, тъй че самоуверено напред! Добър ден, в случай че желаете да обсъдите финансови въпроси, съглашения и полемики, най-подходящи са утринните часове.

Скорпион – Практичният метод към нещата е този, който ще ви даде резултата, който желаете, даже и да се изморите малко повече. За някои от вас може да има развиване на любовна история, която евентуално се случва на работното място.

 жена

Стрелец – Днес е отлично време, в случай че желаете да приключите работа по висящи въпроси. Не ги оставяйте за идващите няколко дни, когато стартира въздействието на Пълнолунието, тъй като ще сте по-стресирани и може да не се развият както желаете.

Козирог – Ако имате някакво предпочитание или желание, тогава всичко, което е належащо за триумф, е да започнете да вършиме нещо, като оставите настрани всички подозрения. Ключът към триумфа за Козирога през днешния ден е решителността и издръжливостта.

Водолей – Ако желаете вашето мнение да бъде чуто от сътрудник или шеф, денят е подобаващ да го обсъдите. Избягвайте обаче да вземате значими решения от следобеда нататък, защото активирането на Нептун от Луната ще сътвори повече „ облаци “ и комплициране в мозъка ви.

Риби – Тригонът на Луната с Венера в утринните часове придава по-положително измерение на вашите контакти и въодушевление. Можете да управлявате по-добре професионалните и финансови въпроси.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР