Луната се движи на празен ход от 07:21ч до 13:17ч.

...
Луната се движи на празен ход от 07:21ч до 13:17ч.
Коментари Харесай

Ден за любов, смирение и прошка

Луната се движи на луфт от 07:21ч до 13:17ч. Това е неефикасен интервал, по тази причина не предприемайте нищо значимо, не купувайте значими неща. Периодът е подобаващ единствено за извършване на нормалните неща, за довършителни работи и за отмора.

Луната е в символ Везни до 13:17ч на 23 август

Най-уязвими сега са бъбреците, ендокринната система, най-много подстомашната жлеза.

Хора с диабет и проблеми с панкреаса би трябвало да изключително деликатни.

Луната минава в символ Скорпион в 13:17ч

Активират се процесите, формиращи нашите усеща. Самочувствието ще влияе най-много на прочувствената сфера. Подсъзнанието ще заостри вниманието към сферата на желанията. Трябва да се управлява положението на виталния тонус. Повишена нервна възбудимост и промени в настроението. Хората ще станат по-малко търпеливи, повече капризни и нападателни.

Затова интервалът е прекомерно конфликтен. Лекият флирт по това време повдига настроението.

Уязвими са половите органи и дебелото черво. Да бъдат изключително деликатни бременните дами.

Продължава 5 лунен ден до 11:39ч на 23 август (от 10:24ч на 22 август)

Следва 6 лунен ден от 11:39ч на 23 август до 12:54ч на 24 август

Денят е спокоен и кротичък. Препоръчва се бездейност. Ден за обич, примирение и амнистия. През този ден не би трябвало да изразявате недоволството си от живота, от събитията, от себе си или другите. Всичко би трябвало да се приема такова, каквото е. Могат ненадейно да бъдат открити тези движимости, които са били изгубени или откраднати.

В 6 лунен ден могат да се стартират нови каузи, само че заради празния ход на Луната, това би трябвало да стане след 13:17ч.

Добре е да се посвети денят на самоусъвършенстване. Сега е нужно да си отдъхнете от всекидневните каузи, а по какъв начин точно ще решите сами. Повече време да се отдели за отмора, другарство с близки и другари, време за фамилията, децата, колегата. Не натоварвайте мисълта си с житейски грижи. Оставете я свободно да си “плува”. Ден на нараснала вътрешен глас, прозрения и приемане на пророчества. Всички дейности, които не са ориентирани към опустошения и нарушаване на галактическият баланс, са удобни.

Благоприятен ден е за умствени, интелектуални и духовни занимания. Не е подобаващ за всичко, което е объркано, както и за каузи, които ще изискват доста време за реализиране. В 6-ти лунен ден постъпва доста друга информация, по тази причина е нужно да се отнасяте към нея внимателно, с цел да определите къде е истината и къде лъжата.

Самочувствието ви ще зависи преди всичко от държанието ви. Ако ви е тъжно на душата, ще стартират да ви изтезават хронични недъзи. Ако съумеете да се отпуснете - нищо няма да ви боли. Денят е удобен за занимания с пранаяма и други сходни практики. Може да медитирате, да палите благовония или да приемете ароматерапевтичен масаж.

Уязвимо е гърлото. Трябва да се пази от настинка, от крещене.

Днес не давайте на никого своите движимости, нито пари на заем. С това ще нарушите своя покой, триумф и благоденствие.

6 лунен ден е ден на вербалната магия. Бъдете деликатни към думите, които казвате. Те са заредени с мощната сила на Луната и могат да се осъществен в скоро време. Обърнете внимание какви обещания давате, те ще станат наложителни за осъществяване.

В този лунен ден сексът укрепва здравето. Сексуалните връзки би трябвало да бъдат спокойни и нежни. Подходящо е за обичаен секс и класическата поза.

6 безоблачен ден – Денят е отдаден на любовта. Постарайте се да намерите пътя към сърцето на различен човек. Хубаво е хората да си оказват помощ взаимно, да се откриват връзки сред тях. Време за подсилване на връзките сред близки хора. Старайте се да извършите нещо прелестно за другите: направете откровени похвали, благодарете им за нещо. Непременно отделете време на своите деца.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР