Луната почти през целия ден (от 03:53ч до 16:18ч) се

...
Луната почти през целия ден (от 03:53ч до 16:18ч) се
Коментари Харесай

Ден на автопилот: довършете започнатото и не предприемайте нищо ново

Луната съвсем през целия ден (от 03:53ч до 16:18ч) се движи на луфт. Все още се намира в символ Дева до края на този интервал.

Времето на неефективната Луна е неподходящо за всевъзможни инициативи и би трябвало да се заобикаля. Работа или дело стартирани в подобен интервал рядко се реализират както са били замислени, в случай че изобщо стигнат до края. Стоките купени по време на Луна на луфт постоянно се оказват дефектни или не работят, а облеклата не стоят както би трябвало. Възникналите по това време хрумвания се оказват безперспективни. Започнат бизнес през този интервал, след продължителни и скъпо струващи старания, ще приключи с неуспех. Неблагоприятно за тези каузи, които са ориентирани към съответни резултати.

Човек през този интервал е срамежлив и оттеглен в държанието си. Едновременно с това става много сериозен. Възниква предпочитание да се меси в работите на другите без да го молят. Може да се появят търкания с близките. Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, заради което се предлага щадяща диета. Да се употребяват повече плодове и зеленчуци.

В 16:18ч Луната минава в символ Везни, където ще остане до 17:57ч на 23 февруари.

Продължава 17 лунен ден от 19:10ч на 20 февруари до 20:26ч на 21 февруари.

Този лунен ден е обвързван с интуитивното знание, екстаза, преображението. Енергията е нужно да се направлява в креативното русло, да се разкрие душата в творчеството или любовта. Хубав ден за влюбените. Трябва да има естетика, всичко хубаво да бъде в нужната мярка и на време.

Денят носи положителна сила, само че защото Луната е на луфт съвсем целия ден, не подхожда да се подхваща нищо. Не би трябвало да се напрягате, да нервничите. Добре е да бъдете великодушни, да доставяте наслада и да не отказвате нищо на децата. По личното въодушевление и положение в 17-ия лунен ден може да се дефинира вярно ли сте избрали виталния си път. Ако се чувствате с приповдигнат дух, радостни и радостни, желаете да се смеете, тогава всичко е наред. Ако в противен случай, меланхолията и тъгата се прокрадват в душата ви, в очите ви се появяват сълзи и смешка на приятеля ви не провокира смях, то се замислете - това е правилен знак за неверни дейности.

Сега може да се яде и пие всичко, само че по-добре избягвайте това, от което може да ви стане тежко. В този лунен ден е хубаво да се пие вино - най-добре алено. Болестите на този ден имат блестящо изявени признаци, остра и дълга дълготрайност.

Удачен ден за всевъзможни покупки след 16:30ч. Главното изискване е да изпитвате наслада и да сте в приповдигнато въодушевление, когато придобивате закупеното.

Подстрижката ще ви донесе изгода, единствено в случай че не планирате огромни промени. В противоположен случай се въздържайте.

Следва 18 лунен ден от 20:26ч на 21 февруари до 21:40ч на 22 февруари.

Днес е 8 безоблачен ден - Именно през днешния ден можем да получим Божията берекет. Време за преход към ново духовно ниво. Този ден е като „ бял лист”, в който започваме да пишем близкото си бъдеще. Може да започнете всичко още веднъж, на чисто, загърбвайки остарялото. Един от тези странни дни, когато може всичко да се случи. Бъдете подготвени за непредвидени неща. Днес ще им върви на тези, които са разкрепостени и са подготвени да рискуват. Денят способства всички инициативи, изключително с детайл на авантюризъм. Проблемите стартират да намират своето ненадейно решение. Добре е нищо да не се възнамерява. Плановете може да се объркат. Живейте свободно и без значение, а не по график.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР