Луната e знак Риби до 02:05ч на 25 септември. Луната

...
Луната e знак Риби до 02:05ч на 25 септември. Луната
Коментари Харесай

Слугите на Дявола ръководят този ден

Луната e знак Риби до 02:05ч на 25 септември.

Луната изостря интуицията и може да получите признание или да ви осени просветление, неподдаващо се на нормалната логичност. В този интервал човек се намира в директна връзка с Космоса. Ако вземате значими решения, вслушайте се първо във вътрешния си глас, след това в разсъдъка. Доверете се на интуицията си. Негативните страни са, че има прекалено доста усеща и непотребна прочувственост, а затова и ранимост. Отдайте времето си на фамилни задължения.

Краката в този момент са изключително чувствителни, по тази причина обърнете внимание на обувките. Те би трябвало да са оптимално комфортни. Да се заобикаля използването на алкохол, кафе и месо. Да не се напряга зрението. Може да се употребяват духовни практики. Чудесен ден за духовни инициации, само че да се заобикаля екстрасензорното лекуване.

Хронология на лунните дни:

15-ти лунен ден, стартира от 18:58ч на 23 септември и продължава до 19:25ч на 24 септември.

Според лунният календар това е демонски ден. Слугите на Дявола управляват този ден. Денят е сложен и комплициран. 15-я лунен ден е със мощна сила като предния ден. Специфичното е, че човек мъчно може да я употребява, по тази причина бързо се изразходва. Нужна е повече нерешителност във всичко, бъдете по-внимателни, съблюдавайте вътрешно успокоение и също обръщайте внимание на близките. Така ще се избегнат непотребни разногласия, които се предизвикат от самата конюнктура на този взривоопасен ден.

Всички неща стартирани през днешния ден освен когато и да е ще попадат на трудности и ще се попречват, само че и се смесват с "отрицателна " сила.

Очакват ви персийски претекстове като в източните приказки. Дори с труд да си припомните Али Баба и 40-те разбойници, съществува възможност да се срещнете с част от тях и да се лишите от скъпи движимости, пари или да се окажете излъгани по някакъв метод. Затова бъдете доста деликатни.

Това е неподходящ ден, когато човек е подложен на разнообразни съблазни и изкушения, а мозъкът му е отслабен и не всеки път е в положение да противостои на негативните въздействия на околната среда. Не е инцидентно, че признакът на този ден е змия-изкусител. Инстинктите са мощни, самоконтролът е отслабен. Запазете успокоение във всяка обстановка, не се поддавайте на прояви на страстите.

Отрицателното влияние на този ден може да засегне на първо място човешките взаимоотношения - вероятни са кавги и съществени спорове и постоянно зараждащи на полова основа. Отложете изясняването на връзките и като цяло ограничете контактите с хората. Не казвайте нищо без специфична потребност и изключително избягвайте да влизате в дълги разногласия и празни диалози. Това ще ви помогне да си спестите голямо количество нервна сила.

Неприятни сърпрайзи може да обтегнат нервите ви. Не би трябвало да губите хладнокръвие. Съдбата може да изпрати тествания, с цел да ревизира вашите правила и възгледи. Поводи за наслади на практика няма да има. Възможни са разочарования в любовта. Ако сте скарани с някого, в този момент не е най-хубавото време за помиряване. Не са изключени разправии с родственици.

Неблагоприятен ден за подкастряне. От процедурите при коафьор може да се увеличи кръвното налягане, да се появи главоболие, крах на силите. Особено неприятно е да се подравнява косата.

Време за оракулски сънища. За това, което сте сънували, не разказвайте на никого. Оставете тези неща за себе си.

Следва 16-ти лунен ден, стартира от 19:25ч на 24 септември и продължава до 19:53ч на 25 септември.

Днес е 8 безоблачен ден - Ден на поклонение и уважение към светците. Именно през днешния ден можем да получим Божията берекет. Този ден е като „ бял лист”, в който започваме да пишем близкото си бъдеще. Добре е да се демонстрира гостолюбие, безкористност, да се оказва помощ на всеки, който се нуждае от помощ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР