Луната е във водния знак Рак до 09:22ч на 4

...
Луната е във водния знак Рак до 09:22ч на 4
Коментари Харесай

Бъдете предпазливи, не се поддавайте на провокации и чужди внушения!

Луната е във водния знак Рак до 09:22ч на 4 ноември

Често в този лунен интервал човек елементарно се поддава на бързи прочувствени реакции. Дълбоко се впечатлява от някои сантиментални епизоди от книги, филми. Засилва се интуицията. Хората стават по-чувствителни и елементарно раними, потапят се в своя вътрешен свят. Време за проявлението на тези усеща, които от дълго време потискаме в себе си.

Проявлението на Луната в този интервал се характеризира с угриженост и взаимна отдаденост.

Подходящо време, което би трябвало да отделим за занимания със фамилията, дома и за грижи за околните хора. Благоприятно е за благоустройство на дома, за пране, почистване, грижа за облеклата и обувките. Уязвими са стомаха, дванадесетопръстника, млечните жлези.

Лунен календар: продължава 19 лунен ден до 20:32ч

 Този лунен ден носи комплицирана и отрицателна сила. Ден на нашите заблуждения и неточности. По- добре е да ограничите връзката, защото е елементарно да станете жертва на операция. Сега хората са най-податливи и възприемчиви на всевъзможни непознати въздействия. Символите на деня са паякът и неговата мрежа.

Работата би трябвало да бъде отдадена на елементарните рутинни каузи, без да се стартират нови планове. По-добре е да не се занимавате със съществени финансови проблеми, както и с недвижими парцели. Трябва да сте извънредно учтиви с сътрудниците, можете да поддържате връзка с началниците по работни въпроси.

Не започвайте нищо ново през днешния ден, вашите хрумвания може да не идват от "чист " източник. Ако е допустимо, не ходете на никое място и си стойте у дома. Хората под въздействието на алкохол могат да причинят щета на вашето здраве. 

Хубаво е първо доста добре да обмислите нещата и чак тогава да действате. Най-удобното време за отърваване от всичко остаряло и ненужно, за почистване на вехтории  ненужни движимости.

Бъдете деликатни към отправените ви оферти (колкото и съблазнителни да наподобяват сега), не се поддавайте на провокации и непознати внушения. Отнасяйте се доста внимателно към новите хрумвания и трендове, за които узнавате. Доверявайте се единствено на тествани източници, към които нормално се обръщате или сте изцяло уверени в тях.

В този лунен ден Висшите сили ни „ ревизират ” за горделивост и злопаметност. Контактите с хората са неподходящи и е добре да се сведат до най-малко. Избягвайте разногласия и изясняване на връзки, защото това ще докара до още по-голямо комплициране. Не е уместно за нови запознанства, които могат да донесат тежки последици в бъдеще – възможност за машинация и отчаяние. Препоръчително е да прекарате един ден измежду природата, като изключите телефона. Трябва да се обърне особено внимание на роднините.

Всяка болест проявена през днешния ден, се нуждае от бърза реакция и като предписание медикаментозно лекуване. Тези заболявания не са тежки, само че са продължителни. Уязвими са апендикса и червата.

За предпочитане е да не се подстригвате, с цел да избегнете неприятности със здравето – мигрена, болежка в костите и ставите.

Ключовата дума на 19-ия лунен ден е ПРЕЧИСТВАНЕ, което се прави както на физически, по този начин и на енергиен проект. Извършва се филтриране на душата и съвестта. Може да почувствате въздействието на тежка карма от минали животи. Опитайте се да мислите единствено за личните си каузи, не се месете в делата на другите. Освободете се от отрицателните мисли, омразата, гордостта, гнева и илюзиите. Молитвата и огънят ще ви оказват помощ в това. Не забравяйте да почистите пространството, в което се намирате.

Избършете праха, почистете, направете почистващ обред благодарение на свещи, ароматни пръчици или тамян. 

Следва 20 лунен ден от 20:32ч на 2 ноември до 21:34ч на 3 ноември

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР