Луната е в знак Водолей, където ще пребивава до 16:58ч

...
Луната е в знак Водолей, където ще пребивава до 16:58ч
Коментари Харесай

Ден, в който може да се върне миналото

Луната е в символ Водолей, където ще обитава до 16:58ч на 30 август.

Луната във Водолей носи разнообразни изненади. Действията и държанието на другите, както и нашето лично, могат да бъдат много непредвидени и необикновени. Практически е неефикасно да се разчита на разсъдъка. Хората стават по-чувствителни и нервни. Могат да се проявят непокорен настроения и митинги против това, което е обратно или се смята за незаслужено. Душата се нуждае от нещо по-вълнуващо, ново, забавно, извънредно.

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

Лунен календар: продължава 13-ти лунен ден до 19:39ч

Денят е  мистериозен и тайнствен, в който се отваря врата сред земята и небето, и постъпват такива галактически трептения, които удобно въздействат върху креативната сила.

Като цяло към всичко би трябвало да се отнасяте с нужното внимание и съвестност. Може доста да научите от хората, вслушвайки се в техните препоръки.

Този лунен ден е предопределен да се работи над грешките и да се поправят. Неблагоприятно време за съществени каузи и започване на всевъзможни инициативи, само че уместно време да завършвате започнатото.

Много положително време за работа и образование в група. Всичко обвързвано с образованието ще сложи солидна основа за бъдещето ви. Работният ден би трябвало да бъде ориентиран към възстановяване, доусъвършенстване, работа над грешките.

Днес могат да се върнат някои остарели обстановки от предишното ви. Различни обстановки от живота могат да се повторят, хора и събития от предишното да се завърнат, може би в леко изменена форма. Много е евентуално да срещнете хора, с които в миналото сте се разделили и то не по най-хубавият метод. Не се изненадвайте, в случай че внезапно, без явна причина някой бивш/а се появи на хоризонта.

Ако в обкръжението ви има хора и след другарство с тях ви остават неприятни усеща, получавате възприятие на непълноценност, главоболие, стартирате да изпадате в меланхолия, това е идеалният миг да скъсате с тях връзки и да продължите напред. Добре е също да се въздържате от нови запознанства и контакти.

В този ден настъпват процесите на подмладяване на организма. Употребявайте повече храна, съдържаща потребни субстанции - тя ще бъде изцяло усвоена.

Сексът в този лунен ден би трябвало да бъде деен и новаторски - най-подходящото време за цялостно асимилиране на нови полови техники и пози. Ако авансово се чувствате изтощени или неразположени, по-добре не предприемайте нищо, тъй като ще навредите на здравето си.

Може да се подстригвате, само че не ходете във фризьорският салон, а го правете  вкъщи независимо. Не поверявайте своята сила даже в ръцете на непосредствен човек. Косите ви в този момент одобряват и отдават сила, по тази причина е по-добре да я запазите за себе си.

Следва 14-ти лунен ден от 19:39ч на 29 август  до 20:11ч на 30 август
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР