Луната е в знак Водолей и се движи на празен

...
Луната е в знак Водолей и се движи на празен
Коментари Харесай

Да не се бърза с важни начинания, тъй като денят е катастрофално неподходящ за това

Луната е в символ Водолей и се движи на луфт от 08:41ч до 14:14ч

Не вървете на дълги дистанции, не стойте дълго време прави. Уязвими са глезените и очите. Нищо значимо да не се подхваща.

Луната влиза в символ Риби в 14:14ч, където ще остане до 14:26ч на 7 април.

Ходилата не трябва да се натоварват, да се снижи всяка физическа интензивност и натоварване.

Лунен календар: 26 лунен ден от 05:32ч на 5 април до 05:58ч на 6 април

Енергийният поток на деня е ориентиран към вътрешния свят, предоставяйки опция за надълбоко потапяне в самосъзнанието и разбирането на личните проблеми. Възможно е да се появи предпочитание да се оттеглите от обществото и да се уедините. Важно е да се вслушвате в личните си страсти и да не позволявате на настроенията ви да ви управляват.

Това е един от рисковите и сериозни дни, през който хората са предразположени повече към спорове. Контактите в този ден би трябвало да бъдат лимитирани допустимо най-вече, общувайте единствено когато е належащо или с най-надеждните хора. Избягвайте паниката в извършването на покупки, клюките. По-добре е да спестите пари - има заплаха да ги пропилеете или загубите.

Добре е да се съблюдава златната среда в прочувствен проект, защото за деня е присъща прочувствена неустойчивост, честа промяна в настроенията, водещи до разногласия, спорове и кавги. Особено деликатни да бъдат водачите. Възможни повреди, стълкновения по пътищата и други неприятности чакат тези, които не са внимателни и благоразумни. Отнасяйте се към всичко ставащо с известна доза подигравка и каквото и да става, не губете възприятието си за комизъм. Благоприятно за посещаване на черква или храм.

Сега хората са склонни към безгрижно държание, да прахосват пари напразно, да вършат ненужни покупки. Нараства заплахата от обири и загуби. Трябва да бъдете оптимално съществени и деликатни.

През този ден не е добре да предприемате и да стартирате нищо, защото всичко ще донесе по-скоро загуби и щета. Да не се бърза с значими инициативи, защото денят е пагубно несъответствуващ за това. И даже да ви се коства, че всичко върви по проект и се получава, не се заблуждавайте: да, несъмнено ще постигнете резултати, само че обстоен разбор ще се окаже, че всички положени старания са били напразни. Не се предлага физическо натоварване. Не би трябвало да изразходвате силата си на вятъра, по тази причина се предлага да се въздържате от дейни дейности, повече време да почивате и да не хабите силите си.

Колкото е по-проста храната на деня, толкоз по-добре. Може да се организира недояждане. В двадесет и шести лунен ден е добре да се изключи месото, само че в случай че ви е мъчно, можете да консумирате риба, яйца, морски блага и гъби.

Секса е противопоказен в този ден.

Подстригване и подравняване на косата не планирайте. Това може да докара до сриване на вътрешната сила и до депресии.

Сънищата през днешния ден имат отношение към значими решения във вашия живот. Да видите на сън кошмари – значи просветление на заплетени обстановки. Образите в съня отразяват тъмната страна на човешката персона, изплуват от подсъзнанието.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР