Луната е в знак Водолей до 21:53ч на 2 май

...
Луната е в знак Водолей до 21:53ч на 2 май
Коментари Харесай

Енергийният фон на деня може да бъде нестабилен и променлив

Луната е в символ Водолей до 21:53ч на 2 май

Луната във Водолей е спорен, само че удобен интервал. Има чувство за вътрешна независимост и самочувствие. Не е време за рутинни и скучни неща. Засилен е ползата към всичко ново, извънредно. Засилва се устрема към независимост и самостоятелност. Благоприятно време за другарство с хора, които споделят сходни на вашите ползи. Не допускайте никого вътре в душата си.

Противопоказни са всевъзможни съществени процедури за грижа за кожата - бездънен пилинг, апаратна козметика, пластична хирургия. Подходящо е за антистресови маски, билкови отвари, маникюр, педикюр. Във фитнеса се предлагат единствено общо укрепващи извършения. Уязвими са сухожилията, вените, глезените, очите, нервната система.

Лунен календар: 23 лунен ден от 03:00ч на 1 май до 03:33ч на 2 май

Енергийният декор на деня може да бъде неустойчив и изменчив. Емоционалният стрес и вероятните прекарвания могат да основат спънки в връзката и взаимоотношението с другите. Препоръчва се възпиране от взимане на значими решения. По-целесъобразно е да отделите време за самопознание и вътрешно развиване. Важно е да се демонстрира нерешителност и въздържаност във всички обстановки, като се заобикалят спорове.

Това е кармичен ден. Ден за опустошение на остарялото, коренни промени, преобразования и промени. Често е именуван ден на квадрата или кръста, тъй като е под напрежение и рисков. Човек има чувството, че нещата се случват не по неговата воля.

Добре е да се разчистите с задълженията си, да завършвате започнатите каузи, да оправяте остарели неточности. Противопоказни са всевъзможни опасности и случки. Пазете се от ниски намерения, гневни прояви, не започвайте значими и съществени каузи. Необходимо е да има повече самоконтрол. Не се предлага да бъдете тук-там, където има скупчване на доста хора. Трудно се управляват страстите, а в тълпата бързо се зараждат негативни страсти.

Във всички сфери може да постигнете поставените цели, само че може да имате и неприятности. Всичко зависи от правилността на дейностите ви. Имате действителни шансове както да решите своите проблеми, по този начин и да си създадете нови.

Отношенията в фамилията може да се окажат прекомерно напрегнати, защото в този момент е мъчно да се запази дипломатичност в връзките. Висок е рискът някой от  фамилията да надвиши правата си и да се опита да реши проблемите посредством психически напън. От фамилиарност е желателно да се въздържате. Сексът във всевъзможен тип в този момент е противопоказен. Жените да бъдат доста деликатни и да се пазят от принуждение. Мъжете могат доста елементарно да застанат на пътя на съпружеската измяна.

Желателна е вегетарианската диета. Подходящи са млечните артикули. Добре е да се въздържате от алкохол и от месна храна. Полезно е еднодневното недояждане и процедурите по изчистване на организма.

Неблагоприятно време за покупки. Подстригването е противопоказно. Може да донесе по-късно неприятности.

Сънищата демонстрират, до каква степен сте хармонична персона и до каква степен сте постигнали вътрешно равновесие. Това, което видите насън, демонстрира вашето същинско отношение към себе си.

Отделете време на отбраната на дома си. Опушете стаите с ароматни пръчици или тамян, поръсете със светена вода или го почистете по някакъв различен метод.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР