Луната e в знак Водолей до 02:18ч на 6 януариЛуната

...
Луната e в знак Водолей до 02:18ч на 6 януариЛуната
Коментари Харесай

АСТРОЛОГ: Ден на грехопадението, възможни са всякакви изкушения

Луната e в символ Водолей до 02:18ч на 6 януари

Луната в този знак благоприятства основаването на другарски връзки. Възниква предпочитание да се споделят мисли, хрумвания, прекарвания. Засилва се интереса към всичко ново, извънредно. Човек елементарно се въодушевява и ентусиазира. Засилва се устрема към независимост и самостоятелност. Хората в този момент са по-чувствителни, само че и по-нервни. Не се предлага да се товарите с отговорности и задания. Това оповестява в своя хороскоп астрологът Ивелина Пенчева.

Да не се сменят медикаментите и метода на лекуване. Възможно обостряне на всевъзможни ревматични заболявания, провали на ставите и костите. Не вървете пешком на дълги дистанции, не стойте дълго време прави. Уязвими са глезените и очите.
свързани новини7931на 03.01.20225886преди 23 часа
Луната е на луфт от 02:46ч на 5 януари до 02:18ч на 6 януари. Не е уместно за нищо значимо.

Лунен календар: 4 лунен ден от 10:22ч на 5 януари до 10:54ч на 6 януари

Символ на 4-ти лунен ден е “Райското дърво” или “Дървото на познанието”. Спомнете си за Адам и Ева, които вкусили от неразрешения плод от дървото на познанието и направили грехопадение. И този ден е подобен - ден на грехопадението. Възможни са всевъзможни изкушения да ви съблазнят, може да ви се наложи да избирате сред положителното и злото. Затова е най-добре да прекарате деня в усамотение, да практикувате изкуството на богатите “нищонеправене” и да не вземате прибързани решения. Особено настояща е поговорката през днешния ден: “По-добре 10 пъти премисли, тогава режи”.
свързани новини6095на 24.11.2021
Това е първият от неподходящите дни - лицемерен ден. На дейностите на човек, светът стартира да реагира точно в този лунен ден. Ако обръщате внимание на знаците на ориста, то ще можете да определите дали държите верен курс.

Четвъртият ден се назовава " Аум ", свързва се с чакрата на Вишудха, ларинкса, затова, произнасянето на звуци, мантри е потребно, звуците пречистват менталното тяло.

Количеството контакти следва да се лимитират през днешния ден. Не е изключително уместно да се работи в групи. Желателно е да останете пасивни и повече време да прекарате в усамотение. Ако не можете да останете сами или не ви подхожда, тогава прекарайте в фамилен кръг, само че по-добре избягвайте общуването с други хора. Ако имате дейни контакти се въздържайте да вземате бързи решения. Забранено е да се произнасят неприятни думи дори въображаемо, тъй като в този момент имат огромна мощ.
свързани новини5055на 20.11.2021
Здраве - Болестите зародили през днешния ден, може да получат затруднение и да бъдат продължителни, в случай че не им се обърне незабавно съществено внимание и не стартират да се лекуват в точния момент. Обикновено протичат тежко. Особено уязвими са адамовата ябълка, гръкляна и шийните прешлени.

Секс - Необходимо е да бъдете деликатни в интимните взаимоотношения и да се употребяват по-леки форми на секс.

Подстрижката не е най-хубавото решение в този ден. Замислените цели и каузи могат да се провалят.

Слънчев календар – 21 безоблачен ден – Много мощен, в това време и забавен ден, в който можете да се сблъскате с незнайни сили. Ден за възобновяване на справедливостта, за битка за истината. Бъдете правилни на правилата си, почтени в връзките си, изпълнявайте своите обещания, не говорете прекомерно доста. Вслушвайте се в дадените препоръките. Могат да се появят хора, свързани с вас кармично. Благоприятно е да се раздава лепта.

Астро-аспекти

Венера секстил Нептун
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР