Луната е в знак Везни и от 07:56ч до 10:56ч

...
Луната е в знак Везни и от 07:56ч до 10:56ч
Коментари Харесай

Днешният ден има огромна преобразуваща и съзидателна сила

Луната е в символ Везни и от 07:56ч до 10:56ч се движи на луфт.

В тези три часа избягвайте да предприемате нови неща.
Уязвими органи са бъбреците, надбъбречните жлези, далак, пикочен мехур, матката и яйчниците.

В 10:56ч Луната минава в символ Скорпион, където ще остане до 13:16ч на 9 януари

Енергията на този интервал работи на подсъзнанието на индивида, ускорява се емоционалността, мъчно се управляват страстите. Всяка демонстрация през това време на експанзия, горделивост и негативизъм могат да се проявят в близко бъдеще против вас. Не би трябвало да се вземат бързи решения. Бъдете във всичко благоразумни. Настройвайте се към позитивно мислене.
Уязвими са половите органи и дебелото черво. Избягвайте тежката храна. При бременност да се заобикалят и най-малките натоварвания.

24 лунен ден от 01:17ч на 7 януари до 02:31ч на 8 януари

В този лунен ден е бил опустошен Иерусалим. Свързан е с силата на Плутон. 24-ти лунен ден съдържа в себе си голяма преобразуваща и съзидателна мощ. В този ден в нас се пробуждат скрити сили. Не бива да се злоупотребява с тях и да се изразходват аварийните благоприятни условия на организма. Трябва да се употребяват единствено за съзидателни цели.

Време на разрушение на остарялото и основаване на новото. Може да усетите необикновен прилив на страсти, сили и сила. Много хора не са подготвени да се оправят с тази мощност. Ден за трансмутация на съзнанието и ментална алхимия.
Важно време, към което би трябвало да се отнасяте с повече отговорност, събиране на плодовете от своя труд. Вътрешното равновесие е належащо изискване, с цел да протекат вярно делата ви. Ден за разрушение на остарялото и основаване на ново. Спомнете си за своите корени, за предците си. Време за подсилване на физическото и духовното здраве.

Бъдете благопожелателни към всичко, което се явява плод на вашите каузи. Ден за креативен и ексцентрични решения. Благоприятно е да се прекара в неголяма компания в диалози на духовни тематики или за взаимна медитация.
24-ти лунен ден е прелестен интервал за цялото семейство. Необходимо е да се употребява даденото време и да се оправят фамилните връзки. Добър ден за контакти и завързване на познанства, брачен връзки и любовни срещи. Подходящо е за усамотение на влюбени сърца.

Покупки - Подходящо е за всевъзможни покупки, само че най-вече за такива, за които от дълго време сте събирали пари.
Днешната подстрижка или подравняване на косата носят единствено изгода. Придобива се спомагателна сила, която ще е нужна в идващите няколко дни.

23 безоблачен ден – Ден на свободата. Спокойно се отпуснете и се оставете на потока на живота. Трябва колкото може повече да се радвате на деня, на дребните неща, на живота, а не да се уединявате и да се предавате на унинието. Време за смирение, само че и за обич. Денят е подобаващ за благородни инициативи. Не оставайте без работа, а непрекъснато бъдете заети с нещо. Недопустимо е да се демонстрира надменно отношение към живота, а точно равнодушие, незаинтересованост, паразитизъм. Не се предлага да купувате нови движимости, тъй като бързо ще увехтеят.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР