Луната e в знак Везни до 04:00ч на 11 декември

...
Луната e в знак Везни до 04:00ч на 11 декември
Коментари Харесай

Нищо да не се планира и започва, тъй като може да се реализира не както очаквате

Луната e в символ Везни до 04:00ч на 11 декември

Вибрациите на Везните носят съмнение и колебливост и в тези дни мъчно се взема решение и се прави избор. Затова отложете това за по-добър миг. Повява се неоправдана подозрителност, боязън и нерешителност в личните сили. Не назначавайте значими срещи изискващи взимане на решения, сключване на контракти, настоятелен срещи, разискване на нови планове.

Създавайте хубост към себе си, работете над своята осанка, с цел да наблегнете по-силно вътрешната си хубост. Украсете своя дом, работното място, бюрото си. При всички обстановки в общуването си би трябвало да бъдете дипломатични, вежливи, учтиви и приветливи.

Най-уязвими сега са бъбреците, надбъбречните жлези, ендокринната система, най-много подстомашната жлеза, пикочния мехур. Хора с диабет и проблеми с панкреаса би трябвало да са изключително деликатни. Подходящи са заниманията с йога, защото привеждат енергийната система в равновесие.

26 лунен ден от 02:15ч на 10 декември до 03:31ч на 11 декември

Счита се за един от сериозните дни. Тежък интервал, когато би трябвало да съберете своите физически и духовни сили, да не се подавате на друг жанр провокации и съблазни. Характерна прочувствена неустойчивост, честа промяна в настроенията, водещи до разногласия, спорове и кавги. Силно се демонстрира желанието за доказване на своята справедливост във всичко. При разногласия обаче не се стига до положителни резултати. Необходимо е да се резервира успокоение и самоограничение. Отнасяйте се към всичко ставащо с известна доза подигравка и каквото и да става, не губете възприятието си за комизъм.

Постарайте се да мислите единствено позитивно. Създадените през този ден мисли могат значително да повлияят на вашето бъдеще. Съветът е нищо да не се стартира или възнамерява, защото може нещата да се осъществят не както очаквате. Много сила в този ден отива за празно мърморене - следете за думите си или по-добре замълчете.

За бизнеса е рисков този интервал. Препоръчително е да се отсрочат финансовите интервенции и инвестиции, самоограничение от подписване на покупко-продажби, контракти и всевъзможни търговски интервенции, сключване на документи. Счита се, че всички каузи, свързани с бизнеса в този ден са обречени на крах, дори в случай че първоначално всичко да наподобява, че върви добре. В работните колективи могат да зародят кавги и разногласия.

Неблагоприятен ден за значими решения, за дейни дейности, за определяне на нови връзки и контакти. Особено деликатни да бъдат водачите. Възможни повреди, стълкновения по пътищата и други чакат тези, които не са внимателни.

26 лунен ден се смята за един от най-опасните дни за здравето. Болестите почнали в този момент са рискови. Добре е да се посети черква или храм.

Секс - По-добре е да се въздържате от полови занимания, защото те няма да могат да ви донесат предстоящото задоволство.

Фитнес – На тренировки и фитнес изпълнявайте единствено разхлабващи, разпускащи и стречинг извършения.

Подстрижката не се предлага. Това може да докара до сриване на вътрешната сила и до депресии.

Сънища - Днес сънищата имат отношение към значими решения във вашия живот. Да видите на сън кошмари - просветление на заплетени обстановки. Образите в съня отразяват тъмната страна на човешката персона, изплуват от подсъзнанието.(вижте часовете)

25 безоблачен ден – Бъдете благи и състрадателни с близките. Може да помагате на нуждаещите се. Ден за предоставяне и приемане на амнистия. Добре е родителите да прекарат колкото може повече време в този ден дружно с децата си. Не се предлага да упорствате и да стартирате нови каузи. Противопоказни са всевъзможни случки.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР