Луната е в знак Телец до 08:09ч на 13 октомври Това

...
Луната е в знак Телец до 08:09ч на 13 октомври
Това
Коментари Харесай

Денят носи вътрешна свобода, разкрепостеност, захвърляне на задръжките

Луната е в символ Телец до 08:09ч на 13 октомври

Това е отлично време за решение на на практика въпроси. Новите инициативи са съпроводени с компликации, само че започнатите планове умерено могат да се завършат. Добре е да се отсрочат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и предвидливост. На напред във времето излизат материалните ползи и желания. Лунното въздействие подтиква към икономии и спестявания, прави хората по-упорити и напористи, предпочитащи повече да се доверяват на себе си, в сравнение с да разчитат на непозната поддръжка.

Избягвайте да пиете студени питиета, както и викането. Да се заобикаля хирургична интервенция в региона на гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята,  щитовидната жлеза, защото в този момент са доста уязвими.

Лунен календар: продължава 17 лунен ден до 20:10ч

Ден за забавление и наслада. В този лунен ден в антична Гърция са устройвали свещените вакханалии и е бил отдаден на господ Дионисий. Ден за вътрешна независимост, разкрепостеност, изоставяне на задръжките.  Луната освобождава хората от всевъзможни стеснения и комплекси.

Пасивен ден, обвързван с интуитивното знание, екстаза, преображението. Добър и благополучен ден за наслада от съществуването. Счита се, че този ден е обвързван със Слънцето. Ден, в който би трябвало да бъдете великодушни, да доставяте наслада и да не отказвате нищо на децата.

На този ден е добре да разкриете от себе си най-хубавите си страни, да покажете обич към живота и всичко, което ви заобикаля, да се радвате всяка минута, да давате топлота и деликатност на другите. Денят е енергийно кондензиран и тези, които са развити духовно могат да получат откровения и има опция да познаят същинската обич.

Не бива да се потискат инстинктите, само че разкрепостяването не трябва да стига до вилнеене, цинизъм, безочливост и пиене. Енергията е нужно да се направлява в съзидателното русло, да се разкрие душата в творчеството или любовта. Трябва да има естетика във всичко.

Не бива да се напрягате, да нервничите. Всяка работа би трябвало да носи наслаждение. Сега не би трябвало да се живее по проект, тъй като всичко може да се получи не по този начин, както сте го възнамерявали.

В този лунен ден е хубаво да се пие алено вино. Най-доброто време да си устроите дребен фамилен празник, да се съберете цялото семейство даже без мотив и да се насладите на общуването. Прекрасен ден за обич и фамилиарност.

Ако сте радостни и се чувствате ужасно, значи всичко е наред, само че в случай че в този ден сте обхванати от необуздана горест, това е сигурен знак, че нещо в живота ви не е наред и би трябвало незабавно да се промени.

Удачен ден за всевъзможни покупки. Важното е да изпитвате наслада и да сте в приповдигнато въодушевление, когато придобивате закупеното.

Следва 18 лунен ден от 20:10ч на 12 октомври до 20:41ч на 13 октомври

Слънчев календар – 26 безоблачен ден - Ден за правдивост и дарове от ориста, в който можете да молите и да получавате помощ от Висшите сили, изключително в случай че е обвързвано с увеличение на благосъстоянието. Днес дори най-простите и елементарни молби доближават до Небесата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР