Луната e в знак Телец до 06:12ч на 23 ноември.

...
Луната e в знак Телец до 06:12ч на 23 ноември.
Коментари Харесай

Днес се пазете от хитрост, измама и лукавост

Луната e в символ Телец до 06:12ч на 23 ноември.

Хората стават по-нежни и милостиви, само че също по този начин с по-материална настройка и практични. Избягвайте нестимулираните дейности и местата, където има доста хора. За да повишите и подобрите настроението, би трябвало да ядете нещо вкусно и да гледате нещо красиво.

Добре е за срещи с близки и обичани хора. Шопингът добре се отразява на душeвността. Идеално време за гурме, за кулинарни опити, да опитате нови предписания, нови коктейли. Подходящо е да се поглезите с един релаксиращ и отпускащ масаж, да пеете и танцувате.

Уязвими са шията, гърлото, щитовидната жлеза. Не се предлага хирургични намеси освен в тези органи, само че и всевъзможни други. Това не важи за незабавните случаи. Избягвайте студените питиета, както и викането. Отложете визитата при ортодонт, в случай че не ви е незабавно.

Хронология на лунните дни:

Доминиращ 15 лунен ден, който стартира от 16:19ч на 21 ноември и продължава до 16:53ч на 22 ноември.

Ден преди пълнолунието. Период на астралните борби и плътските изкушения. Неприятни сърпрайзи може да обтегнат нервите ви. Не би трябвало да се губи хладнокръвие. Правилно използвайте своите сили. Препоръчва се аскетизъм, постене и извършване на отговорностите. Днес се пазете от ловкост, машинация и лукавост от страна на другите. Добре е в този лунен ден да не се одобряват дарове.

Инстинктите са мощни, самоконтролът е отслабен. Ако е допустимо, би трябвало да поддържате успокоение, да не се поддавате на изблиците на страстите. Отрицателното влияние на този ден може да засегне на първо място човешките взаимоотношения - вероятни са кавги и съществени спорове. Поради това е по-добре да отложите изясняването на връзките и като цяло да ограничите контактите с хората.

Следва 16 лунен ден, който стартира от 16:53ч на 22 ноември и продължава до 16:53ч на 23 ноември.

Започва един ярък и съразмерен ден, в който също би трябвало да се заобикалят разногласия, рецензии, всякаква настъпателност и фамилиарност в държанието. Това в следствие може да се отрази на здравето, защото астралната сила е в крах.

Счита се за удобен ден за начало на нови каузи. Нараства влечението към хубостта и изкуството. Общуването с близки другари носи същинско наслаждение. Добре е да се приключват стартирани каузи, да се връщат задължения, да се помирявате с хората, да си простите и да възстановявате връзки.

Подстригването през целия ден не се предлага.

Покупки – Неблагоприятно време за всевъзможни покупки. Няма да забележете нещо значимо, някой прикрит недостатък по отношение на покупката и след това може да съжалявате, че сте я купили.

Секс - В 16-ти лунен ден никакъв секс, никаква еротика, единствено отмора!

Сънища – Единственият лунен ден, в който облиците в съновиденията не носят никакъв значителен смисъл. Като предписание това е единствено безреден набор от знаци, които са отражение на отминали събития. Според практиката хората не помнят своя сън в този ден и въобще не помнят какво са сънували. Важното е доста добре да се наспите.

Днес е 7 безоблачен ден – Денят е удобен за съществени каузи, които авансово са добре премислени. Може да се възнамерява бъдещето, да се намерения за по-далечни вероятности. Ден за креативен инициативи. Препоръчва се да стартирате креативен каузи, да се радостните и да пеете. Не бива да бъдете мрачни в този ден. Не се застоявайте на едно място, още повече вкъщи си. Добър ден за пътешестване, както и да се прекара отвън дома.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР