Луната е в знак Стрелец до 23:16ч на 4 март

...
Луната е в знак Стрелец до 23:16ч на 4 март
Коментари Харесай

Кармичен ден и за разрушаване на старото

Луната е в символ Стрелец до 23:16ч на 4 март

Луната преминавайки през този огнен знак прави настройката идеалистична и с философска устременост. Социалния и публичния живот се засилват. Сега елементарно се усвоява всякаква информация. Добре е освен да се получават нови познания, само че и да се предават познания и опит на другите. Засилва се склонността да се търси правдивост и да се държи на правото. Пазете се от несъразмерен оптимизъм и горделивост. Засилва се стремежът към самопризнание, предпочитание да се блесне пред другите със познания, умения. Ограниченията се понасят мъчно в този момент. 

Не натоварвайте черния дроб с алкохол и мазна храна. Не би трябвало да се ядат ябълки, може да провокират разстройство на стомаха. Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави, седалищният нерв.

Лунен календар: 23 лунен ден от 01:33ч на 3 март до 02:42ч на 4 март

Това е кармичен ден. Ден за опустошение на остарялото, коренни промени, преобразования и промени. Често е именуван ден на квадрата или кръста, тъй като е под напрежение и рисков. Човек има чувството, че нещата се случват отвън неговата воля. 

Добре е да се разчистят задълженията, да се приключват започнатите каузи, да се оправят остарели неточности. Противопоказни са всевъзможни опасности и случки. Не би трябвало да се позволяват ниски намерения, гневни прояви, да не се стартират значими и съществени каузи.

Необходимо е да има повече самоконтрол. Не се предлага да бъдете тук-там, където има скупчване на доста хора. Трудно се управляват страстите, а в тълпата бързо се зараждат негативни страсти. Могат да избухнат свади.

Във всички сфери може да постигнете поставените цели, само че може да имате и неприятности. Всичко зависи от правилността на дейностите ви. Имате действителни шансове както да решите своите проблеми, по този начин и да си създадете нови. 

Отношенията в фамилията може да се окажат прекомерно напрегнати, защото в този момент е мъчно да се запази дипломатичност в връзките. Висок е рискът някой от фамилията да надвиши правата си и да се опита да реши проблемите посредством психически напън. От фамилиарност е желателно да се въздържате. Сексът във всевъзможен тип в този момент е противопоказен. Жените да бъдат доста деликатни и да се пазят от принуждение. Мъжете могат доста елементарно да застанат на пътя на съпружеската измяна. 

Желателна е вегетарианската диета. Подходящи са млечните артикули. Добре е да се въздържате от алкохол и от месна храна. Полезно е еднодневното недояждане и процедурите по изчистване на организма.

Неблагоприятно време за покупки. Подстригването е противопоказно. Може да донесе по-късно неприятности.

Сънищата демонстрират, до каква степен сте хармонична персона и до каква степен сте постигнали вътрешно равновесие. Това, което видите насън, демонстрира вашето същинско отношение към себе си.

Отделете време на отбраната на дома си. Опушете стаите с ароматни пръчици или тамян, поръсете със светена вода или го почистете по някакъв различен метод.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР