Луната е в знак Скорпион до 15:57ч Напрегнат ден. Енергията

...
Луната е в знак Скорпион до 15:57ч Напрегнат ден. Енергията
Коментари Харесай

Възможно е внезапно да се появят нови възможности

Луната е в символ Скорпион до 15:57ч

Напрегнат ден. Енергията в дните на Скорпиона работи на подсъзнанието на индивида, пробужда в него странни интуиции и го лишава от способността да управлява своите страсти. Всяка демонстрация на експанзия, горделивост и негативизъм могат да се проявят в близко бъдеще против вас. Дори към вас да царува атмосфера на напрежение и нервна възбудимост, вие би трябвало да останете спокойни и индиферентни, доброжелателни и мъдри.

Енергията на Скорпиона оказва мощно въздействие върху пикочно-половата система. Уязвими са половите органи и дебелото черво. Избягвайте тежката храна. При бременност да се заобикалят и най-малките натоварвания.

Луната е на луфт от 09:49ч до 15:57ч.

Подходящо за нормалните неща, за рутинна работа и за отмора. Да не се стартира нищо значимо.

Луната минава в символ Стрелец в 15:57ч.

Настройката става преобладаващо оптимистична и идеалистична. Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави, седалищният нерв.

Лунен календар: продължава 22 лунен ден до 00:25ч на 2 март до 01:33ч на 3 март

Ден на висшата небесна мъдрост. Символи на деня: книга, златен ключ, слонът Ганеша. Подходящо за медитация върху сакрални знаци, мандали, карти таро. Лунният ден нормално е спокоен, само че е допустимо да зародят и непредсказуеми обстановки. Избягвайте разногласия и спорове. Необходимо е да видите позитивната страна на всичко, което се случва с вас. Опитайте се да погледнете на събитието в профил и ще видите, че решението ще изплува, в случай че деянията креативен метод и изключително, в случай че мислите ексцентрично.

Влияние на 22 лунен ден върху личността: Днес изключително нарастват човешките качества за духовно и креативно обновяване. Възможно е ненадейно да се появят нови благоприятни условия. Трябва да се мисли единствено позитивно. Лошите мисли са разкош, който не можете да си позволите. Добре е да деянията благотворителност и милосърдие, да вършиме дарове. Бъдете великодушни във връзка с децата.

Не би трябвало да се подхваща нищо ново, никакви дейности, от които да очаквате триумф или приятност. Не се предлага да се работи доста през този лунен ден. Желателно е повече да почивате и да се наслаждавате на живота. Може да се заемете със самообучение, с повишение на квалификацията, четене на книги, учебници. Можете също по този начин да гадаете по книгата на измененията, която се основава на мятане на зарове или на случайни цифри.

Особено неприятно е да рисувате в този ден затворени кръгове, квадрати, което носи ограничаване. Тези знаци могат да повлияят срещу волята ви. Ако сте нарисували, тогава е по-добре да ги изтриете и да не ги разглеждате този ден.

Здраве: Кундалини чакрата, бедреният пояс, сакрумът, шийката на бедрената кост, долната част на гръбначния дирек са свързани с този ден. Неправилното потребление на силата за деня може да докара до болки в долната част на гърба, ишиас и мускулни болести, а тазобедрените стави могат да болят. Заболявания появили се през днешния ден са много рискови. Необходимо е да дишате доста чист въздух. Ако не можете да сте на открито, по-често проветрявайте пространствата.

Поверия: Добър знак е да намерите дребни монети с герба нагоре.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР