Луната е в знак Риби от 01:13ч до 13:25ч на

...
Луната е в знак Риби от 01:13ч до 13:25ч на
Коментари Харесай

В този ден в нас се пробуждат скрити сили

Луната е в символ Риби от 01:13ч до 13:25ч на 1 май.

Луната в Риби подтиква емоционалността, възприятието на съчувствие, възприятието за общественост с всички хора, усилва способността за интуитивно навлизане в нещата и явленията, само че също по този начин усилва лековерието, доверчивостта, основава предпочитание да се отпуснеш, да помързелуваш, податливост към самосъжаление. Лесно можете да повярвате на лъжливи обещания. Повишава се и сантименталната настройка, мечтателността. По това време в хората отслабва възприятието за действителност, по тази причина е желателно да не приемате значими и виновни решения. Сега душата има потребност от прочувствени и естетически прекарвания. Благоприятно време за всички действия, които изискват фикция, за романтика и обич.

Краката са чувствителни, тъй че обърнете внимание на обувките, които носите. Те би трябвало да са оптимално комфортни. Не се предлага приложимост на алкохол и кафе. Бъдете деликатни към медикаментите и упойващите субстанции.

24 лунен ден от 04:12ч на 29 април до 04:40ч на 30 април.

В този лунен ден е бил опустошен Иерусалим. Денят е обвързван с силата на Плутон. 24-ти лунен ден съдържа в себе си голяма преобразуваща и съзидателна мощ. В този ден в нас се пробуждат скрити сили. Не бива да се злоупотребява с тях и да се изразходват аварийните благоприятни условия на организма. Трябва да се употребяват единствено за съзидателни цели.

Време на разрушение на остарялото и основаване на новото. Може да усетите необикновен прилив на страсти, сили и сила. Много хора не са подготвени да се оправят с тази мощност. Ден за трансмутация на съзнанието и ментална алхимия.

Важно време, към което би трябвало да се отнасяте с повече отговорност, събиране на плодовете от своя труд. Вътрешното равновесие е належащо изискване, с цел да протекат вярно делата ви. Ден за разрушение на остарялото и основаване на ново. Спомнете си за своите корени, за предците си. Време за подсилване на физическото и духовното здраве.

Бъдете благопожелателни към всичко, което се явява плод на вашите каузи. Ден за креативен и ексцентрични решения. Благоприятно е да се прекара в неголяма компания в диалози на духовни тематики или за взаимна медитация.

24-ти лунен ден е прелестен интервал за цялото семейство. Необходимо е да се употребява даденото време и да се оправят фамилните връзки. Добър ден за контакти и завързване на познанства, брачен връзки и любовни срещи. Подходящо е за усамотение на влюбени сърца.

Сънищата през това денонощие демонстрират задоволително ли сме мощни и здрави, осъществяваме ли се в любовта и в творчеството. Ако са приятни, всичко е наред. Ако са оставили неприятно чувство, значи изпитвате незадоволеност и застой в креативната и половата сила.

Днес е 10 безоблачен ден – Не се отнасяйте прекомерно съществено към живота през днешния ден. Контактите да се сведат до най-малко. Подходящо за усамотение. Хубаво е през целия ден да бъдете в отпуснато-медитативно положение. Денят символизира самоосъзнаването. Подходящо време за самоанализ, за метафизичен размисли, да се изследват най-фините ъгли на душeвността, за среща с вътрешното ни „ аз”.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР