Луната е в знак Риби до 22:20ч на 8 юли Луната

...
Луната е в знак Риби до 22:20ч на 8 юли
Луната
Коментари Харесай

Днес могат да се случат интересни събития, да изпитате нови емоции и усещания

Луната е в символ Риби до 22:20ч на 8 юли

Луната е в намаляваща фаза. Занимавайте се с художествено творчество, почивайте, медитирайте. Фантастиката работи на цялостни обороти, притегля ни фантастичното и мистичното. Разумът отстъпва пред страстите, вътрешният свят е по-голям от външния. Време за медитация и интроспекция.

Рибите оказват въздействие върху краката, ходилата и лимфната система. Каквото и да извършите за краката си през днешния ден ще има двойно позитивен резултат. Изключение вършат хирургичните процедури на краката. Всяка част от тялото се отразява в рефлексните зони на стъпалата и може да се влияе посредством масажиране на акупресурните точки върху тях. Жените би трябвало да стартират масажа от левия крайник, мъжете от десния. Натискаме с палци обособените зони за към 1 минута, като последователно усилваме натиска. Също е добре да увъртане и издърпваме всички пръсти на краката. Тези разтривки могат да оказват помощ за облекчение на конвулсии или напрежение в тялото и да оказват помощ за унищожаване на токсините от тялото. Вана със соли също ще бъде от изгода за краката. Подходящи етерични масла и аромати: мента, бергамот, ветивер, салвия.

Всичко, което внасяме в организма, работи доста по-интензивно при Луна в Риби, в сравнение с през останалите дни. Затова се пробвайте да избягвате алкохола, никотина и разнообразни други токсини в този момент.

Погрижете се освен за тялото, само че и за душата си – пуснете си релаксираща музика, четете, рисувайте, почивайте, медитирайте, оставете се да се поглезите...

Лунен календар: 20 лунен ден от 00:13ч на 8 юли до 00:36ч на 9 юли

Ден за алхимия на духа. Време за реализиране на висша мъдрост, за вътрешно креативно преображение. Ден подобаващ за размисли, в който можете да вземете значими решения. В 20-ия лунен ден би трябвало да погледнете на живота си от високо. Започвате да осъзнавате, по кое време сте постъпили погрешно и какви стъпки са ви донесли големи изгоди. Вашата съществена задача е да разберете, че всички събития в живота се случват с някаква цел. Също по този начин всичко в близост е тясно обвързвано с невидими влакна.

Денят е доста позитивен и работлив. Всички дейности би трябвало да са деликатно премислени. Правете това, което събитията изискват. Следете за своите мисли, думи и действия. Поради взаимовръзките в света, всичко се случва като в една верижна реакция. Всяка погрешно казана дума в 20 лунен ден може да аргументи доста нежелани последствия в бъдеще. Добре е да се вършат самопризнания – това може да бъде самопризнание в обич или самопризнание за виновност. Няма значение. Главното е да сте откровени.

Добър интервал за възобновяване на фамилната естетика. Разговори и изясняване на връзки, които сте отлагали до момента, могат да се осъществят, само че сцена на ревнивост и недоразумение могат да станат мотив за раздор в персоналните ви връзки. Всички почнали различия в този ден водят до съществени спорове. В тази връзка пробвайте се да не се карате със своите близки. Хората, които са най-близко до вас, отразяват вашата лична персона, по този начин, че не бързайте да ги съдите и обвинявате.

Днес могат да се случат забавни събития, да изпитате нови страсти и чувства. Ако в двадесетия лунен ден осъществите ново запознанство, общуването ви може да се трансформира в освен това. Освен това е допустимо новият прочут да стане най-хубавият ви другар.

Любовните и интимни връзки би трябвало да бъдат спокойни. Важното е на двамата сътрудници да им е прелестно и да се усещат удобно един с различен.

Тъй като Луната в този момент понижава, всичко в природата става по-бавно и по-малко интензивно. Това важи за човешкото държание. Процесите в организма не се правят толкоз бързо, колкото през първата половина на лунния месец. На физиологично равнище става изчистването му. Уязвим е стомаха, по тази причина е потребно гладуването. Водата има в този миг целeбни свойства. Полезни са хладни обливания, противоположен душ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР