Луната e в знак Риби до 16:58ч на 4 февруари В

...
Луната e в знак Риби до 16:58ч на 4 февруари
В
Коментари Харесай

Денят лесно може да се превърне в ден на грехопадението

Луната e в символ Риби до 16:58ч на 4 февруари

В този интервал човек се намира в директна връзка с Космоса. Ако вземате значими решения, вслушайте се първо във вътрешния си глас, след това в разсъдъка. Луната изостря интуицията и може да получите признание или да ви осени просветление. Негативните страни са, че има прекалено доста усеща и непотребна прочувственост, а затова и ранимост.

Луната в Риби подтиква емоционалността, възприятието на съчувствие, състрадание, само че също по този начин усилва доверчивостта, лековерността, самосъжалението, предпочитание за разпределяне, за мързелуване. Подходящ интервал за работа с изкуство, за душевен опити, гадателство, образование и използване на екстрасензорни качества.

Ходилата на краката в този момент са изключително чувствителни, по тази причина обърнете внимание на обувките. Те би трябвало да са оптимално комфортни. Може да се употребяват духовни практики.

Лунен календар: продължава 3 лунен ден до 09:18ч

Следва 4 лунен ден от 09:18ч на 3 февруари до 09:42ч на 4 февруари

Символ на 4-ти лунен ден е “Райското дърво” или “Дървото на познанието”. На този ден Адам и Ева вкусили от неразрешения плод от дървото на познанието и направили грехопадение. И този ден е подобен - ден на грехопадението. Могат всевъзможни изкушения да ви съблазнят, да ви се наложи да избирате сред положителното и злото. Затова е най-добре да прекарате деня в усамотение, да практикувате изкуството на богатите “нищонеправене” и да не вземате скорострелни решения. Особено настояща е поговорката през днешния ден: “По-добре 10 пъти премисли, тогава режи”.

Това е първият от неподходящите дни - лицемерен ден. На дейностите на човек, светът стартира да реагира точно в този лунен ден. Ако обръщате внимание на знаците на ориста, то ще можете да определите дали държите верен курс.

На четвъртия лунен ден човек може да получи отбраната на егрегор. Това се случва, когато научаваме уроците си, трансформираме се, вярно оценявайки обстановката, която лежи върху нас като тежък товар.

Четвъртият ден оказва въздействие върху чакрата Вишудха, ларинкса, затова, произнасянето на звуци, мантри е потребно, звуците пречистват менталното тяло. Например „ Аум “.

Количеството контакти следва да се лимитират през днешния ден. Не е изключително уместно да се работи в групи. Желателно е да останете пасивни и повече време да прекарате в усамотение. Ако не можете да останете сами или не ви подхожда, тогава прекарайте в фамилен кръг, само че по-добре избягвайте общуването с други хора.

Забранено е да се произнасят неприятни думи дори въображаемо, тъй като в този момент имат огромна мощ. Не би трябвало: да се потегля на странствуване, да се късат цветя, да се режат дървета.

Болестите зародили през днешния ден, може да получат затруднение и да бъдат продължителни, в случай че не им се обърне незабавно съществено внимание и не стартират да се лекуват в точния момент. Обикновено протичат тежко. Особено уязвими са адамовата ябълка, гръкляна и шийните прешлени.

Необходимо е да бъдете деликатни в интимните взаимоотношения и да се употребяват по-леки форми на секс.

Слънчев календар – 20 безоблачен ден (от изгрев до изгрев) – Добър ден за дейни дейности. Трябва всичко да се довежда до край. Старайте се по-малко да разговаряте. Избягвайте празните диалози. По-малко би трябвало да се спи. Не бива да се унищожава живата природа. Не късайте цветя, растения, не чупете и не режете дървета.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР