Луната e в знак Рак от 08:39ч, където ще пребивава

...
Луната e в знак Рак от 08:39ч, където ще пребивава
Коментари Харесай

Събитията на деня отразяват нашата същност

Луната e в символ Рак от 08:39ч, където ще обитава до 10:36ч на 27 ноември.

Луната ни потапя във вътрешния ни свят, прави ни чувствителни, прочувствени и елементарно раними. Настроението става изменчиво и несигурно. Подходящо време, което би трябвало да отделим за занимания със фамилията, дома и за грижи за околните хора, основаване на домакински уют. Почистването и измиването вкъщи ще премине дейно и елементарно.

Добре е, в случай че облеклата или допълненията към тях ще съдържат блестящо зелени и лилави цветове.

Няма заплаха от струпване на тегло, даже след тежко и щедро хранене. Но е по-добре да си знаете мярката. Заек, риба и морски блага в комбиниране със зеленчукови салати ще задоволят глада ви. Добро време за обособяване на отрови. Например, посредством баня или сауна.

Хронология на лунните дни:

Доминиращ 18 лунен ден, който стартира от 18:17ч на 24 ноември и продължава до19:11ч на 25 ноември.

Символ на деня – огледалото. Ден на отражението.

Целият свят е спектакъл, а всички хора са артисти в него. Всеки със личния си сюжет и разнообразни спектакли.

Бъдете деликатни и осъзнати с кого поддържате връзка – хората отразяват вашата същина. Вечерта останете сами и се пробвайте да анализирате възприятията си, моделите на държание, отделете позитивните страсти от негативните, вземате си бележки въз основа на претърпяното през този ден.

Денят изисква здравомислие, въздържаност и изключително внимание, защото е обвързван с рискове. Ако погрешно се употребява силата на деня, ще срещнете трудности и неприятности. Бъдете деликатни към всичко протичащо се с вас през този ден. Могат да зародят трудности при постигане на задачите ви и спорове с близките. Има заплаха да изпаднете елементарно под непознато въздействие. В този ден е належащо да се борим със своите съществени стремежи, с цел да стане денят на грехопадението ни.

Настоятелно се предлага да се ограничи потреблението на алкохол. В този ден не трябва да се пиянства, тъй като заболяват бъбреците. Добре се отразяват масажите и масажи с растителни масла. По-малко да се спи. Силните аромати в този момент би трябвало да се заобикалят. При дамите страдат горните дихателни пътища, а при мъжете - кожата. Благоприятно е да се гладува и да се очистят червата. Препоръчва се да се заобикаля храна от скотски генезис. Ритуалната храна са орехите. Препоръчва се недояждане, с цел да се обнови силата, да се понижи наличието на токсини в организма и да се укрепят духовните сили.

Сексът в 18 лунен ден би трябвало да бъде спокоен, муден и не толкоз деен, само че при Луна в Рак той може да бъде много прочувствен. Емоциите мога да изригнат като вулкан. Нужни са страст, милувки, деликатност от страна на колегата – това е значимо за всеки в този момент.

Следва 19 лунен ден, който стартира от 19:11ч на 25 ноември и продължава до 20:13ч на 26 ноември.

Днес е 10 безоблачен ден – Днес би трябвало да сте смели и решителни. Не се отнасяйте прекомерно съществено към живота в днешния ден. Контактите би трябвало да се сведат до най-малко. Подходящо време за усамотение. Хубаво е през целия ден да бъдете в отпуснато-медитативно положение. Денят символизира самоосъзнаването. Подходящо време за самоанализ, за метафизичен размисли, да се изследват най-фините ъгли на душeвността, за среща с вътрешното ни „ аз”. Тогава ще можете да видите живота на по-фино ниво. Днес човек може да си сътрудничи с Бога.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР