Луната е в знак Овен до 22:37ч. Характерно е за

...
Луната е в знак Овен до 22:37ч. Характерно е за
Коментари Харесай

Тежък и труден ден

Луната е в символ Овен до 22:37ч.

Характерно е за това време прочувствено напрежение, импулсивност, неспокойствие. Ставаме по-бързи и конфликтни. Затова се опитвайте да контролирате страстите и не започвайте да изяснявате връзките. Трудно се реализират взаимни отстъпки. Действията са по-резки. Липсва самообладание. Добре е да не се претоварвате физически през този интервал. Бъдете деликатни, пазете се от пострадвания.

Уязвима е главата и мозъка. Често се появяват главоболия, зачестяват инсултите. Не се предлага никакво напрежение. Очите да не се напрягат и да се сведе до най-малко работата с компютър, четенето и гледането на телевизия.

Луната излиза на луфт от 15:33ч до 22:37ч. През това време не би трябвало нищо значимо да се подхваща. В 22:37ч Луната минава в символ Телец.

Доминиращ 29 лунен ден от 06:37ч на 22 април до 05:27ч на 23 април.

С него приключва лунният цикъл. Един от най-тежкитe и сложни дни на месеца. Носи доста мощна сила, с която множеството хора не могат да се оправят. В него се засилват тъмните сили на астрално ниво.

Не би трябвало да се стартира нищо ново, даже нищо да не се възнамерява и да не се вземат значими решения. Въобще, старайте се да се занимавате единствено с най-необходимото. Бъдете доста деликатни. Необходимо е да се въздържате от отрицателни страсти. Добре е да се простят всички обиди, не приемайте нищо на вътре в себе си. В този ден е добре да избягвате контакти. Не бъдете доверчиви. Всяка информация проверявайте.

Не правете огромни покупки. Купените движимости ще се окажат безполезни и ненужни. В този ден не се занимавайте с нищо друго с изключение на с нормални битови каузи. Избягвайте пътувания, тъй като има възможност от повреди и непредвидени рискове.

Препоръчва се ликвидиране на шлаките и физическото тяло също. Добре е да има запалена свещ и благовония вкъщи. Добре се отразява млечната храна, да се заобикаля месото. Болестите почнали през днешния ден са едни от най-страшните.

Отношенията в този ден са напрегнати, да се заобикаля изясняването, влизане в разногласия и спорове. С подрастващото потомство бъдете деликатни, защото в този момент са доста лабилни. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да зародят и с по-възрастни хора. Добре е да се откажете от секс.

Добре е на всички места да е ярко. Освен електричеството е добре да има запалени свещи, да се осветява всяка мрачно ъгълче.

3 безоблачен ден – Може да получите неочаквани огряния или креативен открития. Най-мощният безоблачен ден във връзка с думите. Внимавайте какво казвате, тъй като всичко, което произнесете на глас може да се сбъдне, даже най-незначителната фраза. Хубаво е да се посвети денят на околните, на занимания с домашните каузи и фамилията.

Седмичен хороскоп за всички зодии
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР