Луната e в знак Овен до 17:34ч. Емоционалното напрежение и

...
Луната e в знак Овен до 17:34ч. Емоционалното напрежение и
Коментари Харесай

Денят трябва да се прекара спокойно, без бързане и припряност

Луната e в символ Овен до 17:34ч.

Емоционалното напрежение и импулсивността се усилват. Хората стават по-конфликтни, по-нетърпеливи, склонни към по-бързи и внезапни дейности. Емоциите би трябвало да се управляват, връзките да не се обясняват. Да се заобикаля физическо претоварване. Бъдете внимателни, пазете се от пострадвания. Въпроси, които изискват самообладание и внимание е по-добре да бъдат отсрочени. Чести недоволства от главоболие и мигрени. Да се заобикалят, в случай че не е неотложно хирургически интервенции на главата, мозъка, очите, зъбите.

Луната се движи на луфт до 17:34ч. Добре е да се практикува медитация, духовни практики, йога, молебствия. В този интервал могат да зародят непредвидени компликации, придобиване на безполезни неща, непланирани събития, закъснения, компликации, неточности. Важно е да бъдете деликатни и внимателни, да почивате повече, да се занимавате единствено с нормалните, добре познати каузи. Не започвайте нищо ново, не предприемайте значими каузи.

Луната минава в символ Телец в 17:34ч.

В 19:46ч настава пълнолуние в символ Телец. Избягвайте рецензиите. Не правете мнения на хора, които реагират сериозно на тях. Ако желаете да дадете някакъв съвет, по-добре е да го извършите единствено, когато ви попитат. Критика по ваш адрес възприемайте трезво и обективно. Препоръчително е да не взаимодействате с конфликтни хора и да не се поддавате на техните провокации. По пълнолуние не давайте и не вземайте заем, не правете съществени покупки. Не вземайте решения и не правете прибързани изводи. Ключов миг на пълнолунието е аспектът съпротива на Слънцето с Уран. Време на непредвидените неща. По това време рискът от пострадвания, произшествия, злополуки нараства, броят на произшествията и злополуките се усилва, съществува риск от терористични офанзиви. Трябва да внимавате зад кормилото.

Хронология на лунните дни:

Доминиращ 16 лунен ден, който стартира в 18:22ч на 23 октомври и продължава до 18:50ч на 24 октомври.

Денят е въздържан, за съзерцаване и за миротворство. Символи на деня са пеперудата, гълъбът - олицетворяващи духовна непорочност, висша правдивост, дарба да се схващат всички, липса на наказание.

Денят би трябвало да се прекара умерено, без бързане и прибързаност. Добре е във всичко да се търси златната среда. Нужно е човек да се освободи от всевъзможни непотребни пристрастености. Ако живее в сходство с силата на 16 лунен ден, той ще се радва на живота и ще има непрекъсната връзка със своите ангели-хранители. Добър интервал за занимания с творчество. Ден на чистите цветове - бяло, сребристо, небесносиньо.

Време за контакти с природата, разходки, пътешестване. Не би трябвало да се крещи и да се държите безогледно. Не бива да се нарушава хармонията, каквото и да се случва. Дори да ви обиди някой, нужно е да се резервира равновесието в връзките. Стойте добродушно и спокойно, не започвайте да изяснявате връзки с никого и се постарайте да разберете другите хора. Запазете успокоение. В никакъв случай не се дръжте предизвикателно и тогава денят ще бъде за вас доста удобен.

Ако се замърсят облеклата ви, даже едно петънце да има, това е симптом за духовна нечистотия. Болестите на този лунен ден имат психическа природа. Така човек, който непрекъснато е нервиран и се ядосва, страда, като предписание се снабдява с заболявания на жлъчката, а тъгата и депресията могат да се отразят, да вземем за пример на стомаха. Лечението се прави единствено с психотерапия и самовнушение.

Да не се ядат гъби и храна от скотски генезис, както и артикули, които имат фалически тип, да вземем за пример краставици, моркови, банани и други Благоприятно е да се медитира върху знаците на лунния ден - пеперудата, гълъба. Нямаме право да съдим другите, а единствено да вършим персонални заключения за личния ни живот.

Не е уместно за покупки, подстрижка и за полови връзки и дори съпрузите би трябвало да го помнят това. Това е ден за отмора във всевъзможен смисъл.

Следва 17 лунен ден (започва от 18:50ч на 24 октомври и продължава до 19:21ч на 25 октомври)

Днес е 8 безоблачен ден – Денят е като „ бял лист”, в който започваме да пишем близкото си бъдеще. Днес ще им върви на тези, които са разкрепостени и са подготвени да рискуват. Денят способства всички инициативи, изключително с детайл на авантюризъм. Време за избавление от всичко остаряло и излишно, което попречва напредъка ни.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР