Луната е в знак Лъв от 07:46ч на 18 октомври

...
Луната е в знак Лъв от 07:46ч на 18 октомври
Коментари Харесай

Днес лесно може да се изпадне във властта на вътрешните демони

Луната е в символ Лъв от 07:46ч на 18 октомври до 19:27ч на 20 октомври

Дни на творчество и нараснала жизненост. Склонност към честолюбиви замисли, блян към водачество. Да не се подлага на критика никой през това време, изключително началниците. Когато Луната минава през този знак, хората стартират да изпитват увлечение към удоволствията, разкоша, имат потребност от боготворене и самопризнание.

Луната в Лъв кара да " пее " цялата кръвоносна система. Сега тя е доста по-активна, в сравнение с в други дни. Понякога гърбът боли повече и сърцето може да " се раздвижи " малко. Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърба. Може да се обади радикулита. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте.

Лунен календар: продължава 23 лунен ден до 00:54ч на 19 октомври

Това е един от сериозните дни. Противоречив по своята природа. Изпълнен е с висок енергиен заряд, само че потока на сила е извънредно неустойчив. Човек приема спомагателна сила в този ден, с цел да може да се приготви за прехода в новата лунна фаза. Нови каузи не започвайте, само че по тази причина пък денят е един от най-подходящите за довеждане докрай на всичко стартирано.

Време за дейни дейности, само че гледайте да не превърнете тази интензивност заради неспокойствие в настъпателност. В противоположен случай пораждат проблеми. Активността би трябвало да визира вашият външен живот, а вътрешно е по-добре да запазите успокоение. Всеки би трябвало да има по-голям самоконтрол. Не приемайте нищо във вътрешността в себе си.

Добре е да разчистите задълженията си. Противопоказни са всевъзможни опасности и случки. Пазете се от ниски намерения, гневни прояви, не започвайте значими и съществени каузи. Имате действителни шансове както да решите своите проблеми, по този начин и да си създадете нови. Ден за разрушение на остарялото и освобождение от всичко излишно.

Денят е изпълнен както с интензивност, по този начин и с експанзия. Буквално от нищото изникват спорове, доста хора са склонни към хулигански прояви, защото попадат във властта на „ вътрешните си демони ”, по тази причина избягвайте места, където има стълпотворение на хора, нощни заведения, игрища, манифестации и други, защото държанието на хората ще бъде непредсказуемо.

Желателно е да се употребява вегетарианска диета. Полезно е еднодневното недояждане и процедурите по изчистване на организма. Подходящи са млечните артикули. Добре е да се въздържате от алкохол и от месна храна. Както е известно те покачват още повече агресивността.

За предпочитане е по-малко да се поддържа връзка. Неподходящо време за любовни срещи, изключително за тези, които са в напрегнати връзки. Може да стане още по-лошо. Много е уместно да преустановите взаимоотношенията с хора, които подкопават самочувствието ви и омаловажават вашите гении и качества.

Отношенията в фамилията може да се окажат прекомерно напрегнати, защото в този момент е мъчно да се запази дипломатичност в тях. В персоналните връзки е допустимо да се проявят усеща като ревнивост злоба, засегнатост, искания заради неизпълнени обещания или друго. Ако решите да споделите мислите си, имайте поради, че няма да бъдете разбрани вярно. Сексът е противопоказен, защото в този момент подкопава здравето. Преобразувайте половата сила в креативна.

Подстригването е противопоказно. Може да донесе по-късно неприятности.

Слънчев календар – 2 безоблачен ден – Денят приканва към сериозен размисъл и успокоение. Помислите би трябвало да са чисти и ориентирани към благи каузи. Полезно е освен да овладявате нови познания, само че и да предавате своя опит на другите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР