Луната е в знак Лъв от 02:24ч до 13:54ч на

...
Луната е в знак Лъв от 02:24ч до 13:54ч на
Коментари Харесай

Отдайте се на радостта от битието

Луната е в символ Лъв от 02:24ч до 13:54ч на 31 декември.

Енергийният капацитет в същото време е висок. Повечето каузи ще се отдават с лекост. Нараства увереността в личните сили. Подходящо за празненства и забавление, другарски срещи, флиртове, по тази причина не се лишавайте от радостните мигновения на живота. Сега е максимален шанса да извършите положително усещане при запознанство. Време да изкажете хвалба, да извършите комплимент на хората, които заслужават. Подходящо е за благотворителни каузи. Не би трябвало да се прахосват физическите сили на вятъра, защото това ще изисква доста по-голям разход на сила от нормално.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърба. Може да се обади радикулита. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте.

Лунен календар: продължава 17 лунен ден до 19:14ч

Този лунен ден е обвързван с интуитивното знание, екстаза, преображението. Енергията е нужно да се направлява в креативното русло, да се разкрие душата в творчеството или любовта. Ден за разкрепостяване, изоставяне на задръжките и вътрешна независимост.

Луната освобождава хората от стеснения и комплекси, само че нищо не би трябвало да стига до прекаленост - нито покаянието, нито освобождението. Трябва да има естетика, всичко хубаво да бъде в нужната мярка и на време. В този ден забравете за всичките си грижи. Не би трябвало да се напрягате, да нервничите.

Бъдете разкрепостени, отдайте се на насладата от битието. Днес би трябвало да се лее река единствено от обич. Отпуснете душата си. Повече се веселете и се смейте! Повече се движете - танцувайте! Правете това, което ви се прави. Разрешете на дребното дете вътре във вас да чества. Благоприятен ден за контакти, за пътешестване. Всяка работа би трябвало да носи наслаждение. Най-доброто време да си устроите дребен фамилен празник, да се съберете цялото семейство без мотив и да се насладите на общуването.

В този лунен ден е хубаво да се пие вино - най-добре алено. Болестите на този ден имат блестящо изявени признаци, остра и дълга дълготрайност.

Сексът в 17-ти лунен ден по всякакъв начин се приветства. Това би трябвало да е празник за любовта. Колкото повече, толкоз по-добре. Спокойно можете да си организирате сантиментална среща. По време на интимността е значимо да се освободите от личните си страсти и да се насладите на момента. Най-добре е да осъществите своите полови стремежи с обичан човек, а не с първият срещнат.

Подстригването ще ви донесе изгода, единствено в случай че не планирате огромни промени. В противоположен случай се въздържайте.

Удачен ден за всевъзможни покупки. Главното изискване е да изпитвате наслада и да сте в приповдигнато въодушевление, когато придобивате закупеното.

Следва 18 лунен ден от 19:14ч на 29 декември до 20:19ч на 30 декември

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР