Луната е в знак Лъв, където ще остане до 05:40ч

...
Луната е в знак Лъв, където ще остане до 05:40ч
Коментари Харесай

Всичко, което започне в този ден, ще има успех

Луната е в символ Лъв, където ще остане до 05:40ч на 6 март.

Периодът е изпълнен с повече оптимизъм, жизнеспособност и ярки страсти. Увеличават се решителността и самоувереността. Денят подготвя към хазартност, елементарно се харчат пари. В този интервал също елементарно се вземат пари на заем (хората са по-щедри), само че мъчно се връщат. Хората са много прочувствени, а от време на време импулсивни. Трудно ще се сдържат страстите и възприятията. Поради това могат да зародят спорове. Също по този начин през днешния ден е добър ден за всевъзможни креативен изяви. Луната в Лъв постоянно въодушевява хората. 

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. 

Лунен календар: продължава 13 лунен ден до 16:12ч на 5 март

13-ият лунен ден е специфичен - даже във въздуха може да се почувстват някои промени. Мистика, странност царува на всички места. Ако са били спазвани всички лунни препоръки преди и е употребена лунната сила в вярната посока, тогава на 13-ия лунен ден ще има цялостно енергийно рестартиране. Цялото зареждане, което е работило преди, се заменя с ново: по-високо качество, по-чувствително, по-възприемчиво. 

Връзката сред Висшия свят и хората с богато вътрешно наличие е доста тясна.  От позиция на силата в 13-ия лунен ден ние възобновяваме нашия енергиен запас, обновяваме жизненоважните си сили. В този ден процесите на подмладяване на организма са изключително дейни.

Следва 14 лунен ден от 16:12ч на 5 март до 17:17ч на 6 март

Това е най-мощният ден на месеца. Денят е добър за начало на значими каузи. Ключовият аспект за деня е труд и съзидание. Всичко, което се стартира в този ден ще има триумф. На 14 лунен ден получаваме финален късмет да внесем позитивни промени в живота си. На този ден Самият Създател ни оказва помощ във всичко. 

Добре е енергийно да почистите къщата и пространството си. Можете да се занимавате с значими битови каузи, да организирате огромно пране или общо разчистване на дома. Също по този начин е добър ден за всевъзможен тип поправки и строителни работи.

Денят въпреки това постоянно носи със себе си неприятно въодушевление, ниско самочувствие. Не би трябвало да оставяте тези усеща да ви превземат. Най-доброто средство против тях са точно интензивността, действието и физическото натоварване. 

Старайте се да бъдете в умерено, доброжелателно въодушевление. Не се опитвайте да изяснявате връзки, не се ядосвайте, не влизайте в разногласия, а в противен случай, отдайте на околните си вашето внимание, обич.  Очите в този момент са изключително чувствителни, старайте се да не претоварвате зрението си. Благоприятно за изчистване на духовни и физически шлаки. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в тозиден, значи, че вървите по погрешен път. 

14-ия лунен ден способства мощното подсилване на фамилията и връзките сред членовете му, дава взаимно съгласие сред по-младите и по-възрастните генерации. В допълнение способства и връзката на всички равнища. Благоприятен ден за полови връзки при фамилните двойки. 

Подстрижката може да докара до изпитване на страхове и тъга, по тази причина по-добре се въздържайте от нея. Не докосвайте косите си в този ден. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР