Луната е в знак Лъв до 17:12ч на 18 април

...
Луната е в знак Лъв до 17:12ч на 18 април
Коментари Харесай

Успешни ще бъдат повечето начинания

Луната е в символ Лъв до 17:12ч на 18 април

Луната в този знак способства приповдигнатото и положително въодушевление. Смелостта, насладата от риска, щедростта, силата, благородството, творчеството и острият разсъдък са присъщи за това време. Хората в този момент са по-решителни и самоуверени. Днес са настоящи " въпросите на сърцето ". Фокусът ще бъде върху тези, които обичате.  Не се скъпете на положителни думи – в отговор вие също може би ще получите. Това време е уместно за забавление, приятелско събиране. Обръщайте изключително внимание на външният си тип, по какъв начин изглеждате. Със сигурност ще ви виждат. Ако желаете да извършите положително усещане, в този момент е моментът.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата, кръвообръщението, артериите, гърба и косата. Може да се обади радикулита. Трябва да избягвате всичко, което натоварва сърдечния мускул, само че физическата работа не е проблем, когато сте в цялостно здраве. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте, изключително в случай че имате такива проблеми.

Луната излиза на луфт от 15:03ч до 17:12ч. Нищо значимо да не се подхваща. След това Луната влиза в символ Дева, където ще остане до 06:09ч на 21 април.

Лунен календар: продължава 10 лунен ден до 14:49ч

Символът на този ден е фонтанът. Животът в действителност е в разгара си и ще бъде невероятно да се скриете от безумната сила на деня. Това не значи, че би трябвало да сте в шумна компания – можете да се занимавате със саморазвитие и творчество.

Добър ден за взаимни каузи с добре познати хора. Успешни ще бъдат множеството инициативи. Излишната сила я отправяйте в нужното русло за положителни и съзидателни каузи. Може да претворявате в живота всичко, което сте намислили, отлагали, единствено не претоварвайте своя организъм, тъй като е рисково. Засилва се интуицията и може на подсъзнателно ниво да търсите отговори на въпроси, които ви интересуват.

Не би трябвало да се гладува. Уязвими елементи на тялото – региона на гръдната кост и под ребрата. Ако е зародила болежка в тези елементи на тялото, това указва, че имате вътрешни проблеми. Всяко заболяване зародило в този лунен интервал е рисково и би трябвало да се вземат неотложно ограничения.

Следва 11 лунен ден от 14:49ч на 18 април до 15:51ч на 19 април

Противоречивост и нееднозначност ще доминират денем. Време, в което са нужни повече нерешителност и внимание при реализирането на всевъзможни каузи. Не бъдете пасивни, само че и да се претоварвате не трябва. Трябва да се внимава да не се правят лекомислени неща. Да не се подхващат рисковани действия. Всичко стартирано в същото време, би трябвало безусловно да се докара до дъно.

Благоприятни са масажите на бедрата, кръста и гръбначният дирек, разходките на чист въздух. Те ще способстват насищането на организма с О2 и за по-добър сън. Заболявания почнали в същото време протичат тежко и дълготрайно, мъчно се поддават на лекуване.

Денят е рисков за взаимоотношенията. Не е ясно кое деяние до какво може да докара. Дори някоя почтено казана дума може да провокира пристъпи на яд. Реакциите са непредсказуеми.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР