Луната e в знак Лъв до 07:49ч на 2 ноември.

...
Луната e в знак Лъв до 07:49ч на 2 ноември.
Коментари Харесай

Днес е добър ден за начало на всякакви дела

Луната e в символ Лъв до 07:49ч на 2 ноември.

Период на креативен напредък. Може да деянията интензивност и увереност. Луната в този знак способства приповдигнатото и положително въодушевление. Хората стават по-решителни и самоуверени. Струва ни се, че можем да създадем всичко и целият свят е в краката ни. В деня на Лъва тайничко ни се желае да бъдем похвалени. Не се скъпете на положителни думи – в отговор вие също ще получите. Добре е да има приятни изненади, дарове. Това време е уместно за забавление, празнуване. Желателно е да се облечете и да отидете там, където царува празнична атмосфера – на концерт, спектакъл, кино, галерия, на посетители. Обръщайте изключително внимание на външният си тип, по какъв начин изглеждате. Със сигурност ще ви виждат. Ако желаете да извършите положително усещане, в този момент е моментът.

Обувки закупени през днешния ден, бързо ще се износят и ще станат неизползваеми. Подходящо за дълго проветряване на пространствата и миене на стъкла. Благоприятно е за покупка на злато, творби на изкуството, предмети на разкоша, осветителни принадлежности, дарове. Време за щедрост. Днес елементарно се вземат пари на заем, само че мъчно се връщат. Денят подготвя към хазартност, елементарно харчене на пари.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се употребяват солариум и сауна през днешния ден.

Безплодно време за растенията.

Хронология на лунните дни:

24 лунен ден, който стартира в 23:30ч на 31 октомври и продължава до 00:41ч на 2 ноември.

В този лунен ден се пробуждат силите на природата. Човек придобива голяма мощ и е доста значимо да знае по какъв начин да я използва. Слабите и изтощени хора да не се напрягат, да се провиснал и да поспят. Ден за трансмутация на съзнанието и ментална алхимия. В този лунен ден нашето тяло е под контрола на разсъдъка.

Време за обосноваване на благодарността. Всеки човек желае да бъде необходим и потребен и в случай че не се почувства подобен, получава отчаяние. Думите на признателност изказани към своите близки в 24 лунен ден, дълго ще закрепят чувството, че са ни нужни и потребни и ще получим съответна признателност.

Сега може да започнете нещо значимо, добър ден за начало на всевъзможни каузи. Планове най-добре да не вършиме, а да живеете по свободен график доверявайки се на интуицията и случая. Обръщайте внимание на всички алегорични знаци. Ако имате опция, прекарайте повече време измежду природата. Днес тя изцелява и зарежда с сила. Благоприятно е за пътешестване.

Не е добре да се гладува – тъкмо противоположното, би трябвало да се яде и да се пият доста течности. Болестите почнали в този ден не са рискови и не оставят последици. Благоприятно е за посещаване на теляк, козметик и коафьор. Препоръчват се физически извършения, йога. Денят е подобаващ за лекуване с билки.

Добър ден за контакти и завързване на познанства, за брачен връзки и любовни срещи. Лесно стихват и най-сериозните несъгласия. Необходимо е да се употребява това време и да се оправят фамилните връзки.

Сексът се приветства, освен това без ограничаване на количеството, само че да не се прекалява със половите практики. 24-ти лунен ден е обвързван с външните органи за възпроизвеждане. Подходящо е за забременяване на деца. Повишена е мъжката полова сила, която би трябвало да се изразходва, в случай че не по предопределение, тогава посредством занимания с физически извършения, автотренинг и други Излишъкът от полова мъжка сила вреди на организма.

Ако се нарушават рекомендациите на деня, в случай че не се употребява половата сила (по предопределение или като се трансформира в творческа), всичко това води до заболявания на половите органи.

Бизнес – Сега ви се дава опция да се завършите стартирани планове. Не изпускайте подобен късмет, защото астралната сила способства освен финализацията на настоящите каузи, само че и тяхното подсилване.

Покупки - Подходящо е за всевъзможни покупки, само че най-вече за такива, за които от дълго време сте събирали пари.

Подстригване или подравняване на косата носят единствено изгода. Придобива се спомагателна сила, която ще ви е нужна в идващите няколко дни. А при Луна в Лъв, косите стават по-гъсти.

Сънища - Добре е да имате доста сънища. Ако са приятни – всичко е наред. Неприятните сънища демонстрират съществуване на полови проблеми изискващи навреме решение.

Щастливи цветове – жълто, златисто, лимонено, шафранено и охра.

Днес е 16 безоблачен ден – Препоръчва се да се подрежда, да се съблюдава дисциплинираност и непорочност. Могат да се обясняват връзките, да се постъпва на нова работа, да се подписва контракт, само че по-малко да се приказва и да се следи всяка казана дума. Денят е прекрасен за хората, които са виновни, ясни и изпълнителни.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР