Луната e в знак Козирог до 17:46ч. Мислите на хората

...
Луната e в знак Козирог до 17:46ч. Мислите на хората
Коментари Харесай

Денят е магически и носи огромна енергия

Луната e в символ Козирог до 17:46ч.

Мислите на хората в този момент са устремени към практичната страна на живота. В постъпките и решенията си се управляват извънредно от логиката, здравия смисъл и целесъобразността. През този интервал способността за състрадание и съпричастност понижава. Лесно може да настъпи отчуждение и безразличие даже към непосредствен човек.

Уязвими са кожата, ставите, гръбначният дирек и жлъчният мехур. Костите в този момент също са уязвими и се усилва заплахата от контузии. Не се предлага да ходите на ортодонт, да вадите и лекувате зъби.

От 17:14ч до 17:46ч Луната се движи на луфт. В тези минути избягвайте да стартирате нещо значимо, не правете скъпи покупки.

В 17:46ч Луната минава в символ Водолей.

Хронология на лунните дни:

6 лунен ден, който стартира от 11:30ч на 12 ноември и продължава до 12:15ч на 13 ноември.

Бъдете спокойни и уравновесени, повече почивайте. Не решавайте никакви проблеми, не се борете с решението на битовите въпроси. В това, което се случва, търсете и намирайте единствено положителното. Настройте се благожелателно към всички хора, с които се срещате. Не съдете никого и приемайте всеки подобен какъвто е.

7 лунен ден, който стартира от 12:15ч на 13 ноември и продължава зо12:54ч н14 ноември.

Счита се за вълшебен ден. Денят носи голяма сила, която би трябвало да бъде употребена единствено за съзидание, за реализация на хрумвания и проекти. Удачно е за бързи и краткосрочни каузи. В този ден могат да станат непредвидени събития.

В 7 лунен ден Небесата се разтварят, с цел да чуят думите и мислите на хората и дружелюбно откликват на тях, по тази причина е удобен за молебствия. Всяка отправена молитва бива чута. Сбъдват се всички благи пожелания. Внимавайте обаче с неприятните. Днес с особена мощ важи правилото: "Мълчанието е злато ". Желателно е да се приказва колкото може по-малко. Силата на словото през този лунен ден нараства доста и има изключително огромно значение. Затова би трябвало да бъдете деликатни и внимателно да произнасяте думите. Избягвайте да се изричат проклятия по адрес на някой човек. Сега те са настоящи и бързо се сбъдват. Противопоказно е да се лъже. Лъжите произнесени в този ден, скоро ще бъдат разкрити и осъдени.

Неудачните изречения носещи отрицателен заряд могат да се извърнат против вас и да донесат не малко неприятности. При това то няма да стане незабавно, а след известно време, когато към този момент ще сте не запомнили какво сте споделили, само че погрешно изречените думи ще повлияят по най-неприятен метод на живота ви.

Добре е да се откажете от всеобщи мероприятия, шумни компании, вечеринки. Подходящо е да се прекара на мира, вкъщи, в размисъл. Да не се правят и никакви разрушителни дейности - късане на книги и цветя, рязане, чупене. Подходящо време и за работа със земята и водата. За поетите и писателите настава време за творчество. Вдъхновението ще пристигна обезателно! В този лунен ден виолетовият цвят е най-ефективен и мощен.

Стайните растения също в този лунен ден се нуждаят от вашите грижи. Полейте ги, разрохквайте пръста към тях. Те ще ви бъдат признателни и ще ви възнаградят.

Секс - Не би трябвало да се бърза. Започнете с любовна въведения, продължителни любовни игри, изговаряйте доста нежни думи, правете похвали на колегата си.

Подстригване – уместно е.

Днес е 28 безоблачен ден – В никакъв случай не се поддавайте на провокации и отбягвайте изкушенията и съблазните денем. Откажете се от всички значими каузи. Да не се стартира нищо ново. Проявете внимание и угриженост към околните си. С признателност приемайте всяка помощ. Ден за отработване на отрицателната карма, за решение на минали проблеми. Добре е за усамотение, медитации.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР