Луната е в знак Дева до 23:18ч на 27 юни

...
Луната е в знак Дева до 23:18ч на 27 юни
Коментари Харесай

Земята получава днес мощен енергиен поток

Луната е в символ Дева до 23:18ч на 27 юни

Хората демонстрират повече деловитост, разумност, податливост към ред и придирчивост, настройват се на делова вълна и се концентрират върху съответни цели. Прецизност и блян към съвършенство са водещите претекстове. Повече сдържаност и аналитично мислене. Зачестяват разногласията и споровете. Прекомерните условия към обслужването водят до кавги с продавачи, сервитьори, таксиметрови водачи.

В този интервал е желателно да се занимавате със спорт, да отидете на фитнес, да се отпуснете, да посетите сауна, спа салон и да прекарате повече време навън. Уязвим е стомаха.

Доминиращ 6 лунен ден от 11:08ч на 26 юни до 12:20ч на 27 юни

Един от благословените дни. В множеството случаи минава спокойно и умерено. В този ден към земята идва мощен енергиен поток. Човек получава опция да приема галактическа сила и галактическа информация. Ден за приемане на обич и берекет. Наблюдавайте и търсете към себе си знаци, които ви изпраща Вселената.

Шестият лунен ден дава на индивида опция да обмисли всички промени, настъпили през първите дни на лунния месец. Постепенно стартират да му се откриват истини, които по-рано са били недостъпни за него.

Приветстват се всички дейности, които не са ориентирани към нарушаване на галактическият баланс. Могат да се стартират нови каузи. Период на непоклатимост. Всички обстановки са неутрални, не въздействат върху цялостната картина на живота. Това време би трябвало да се употребява за отмора и тихи, спокойни занимания. Идеален ден за отмора.

Избягвайте да изразявате недоволството си от живота, от другите. Бъдете въздържани, търпеливи и избягвайте провокациите. В конфликтни обстановки вземайте неутрална страна и се въздържайте от бурни прочувствени реакции.

Днес избягвайте да давате своите движимости на други хора, нито пари на заем. В противоположен случай ще нарушите своя персонален покой, триумф и благоденствие. Може да медитирате, да палите благовония или да вършиме аромотерапия. Денят е удобен за занимания с пранаяма и други сходни практики.

В този лунен ден половите връзки би трябвало да бъдат доста спокойни и нежни. Препоръчва се единствено класическата поза. Да се заобикалят буйните и бурни връзки, както и секса във вода.

Ако сте решили скоро да се подстригвате, то през днешния ден е един от оптималните дни за това. Подстрижката способства възстановяване на вашето здраве (опорно-двигателния уред, отърваване от вирусни инфекции и простуда). Ще се намерят нови начини за нови финансови източници в скоро време. Ако не желаете да се подстригвате, то можете единствено да подравните косите си. Те ще порастват бързо. Ако пък ежемесечно ги подравнявате, то ви е обезпечен богат живот.

8 безоблачен ден - Именно през днешния ден можем да получим Божията берекет. Благоприятно време за преход към ново духовно качество. Този ден е като нова страница, на която започваме да пишем близкото си бъдеще. Може да започнете всичко още веднъж, на чисто, загърбвайки остарялото. Един от тези странни дни, когато може всичко да се случи. Бъдете подготвени за непредвидени неща. Може ненадейно да ви се разкрие някаква информация. Проблемите стартират да намират своето ненадейно решение. Добре е нищо да не се възнамерява. Плановете може да се объркат. Живейте свободно и без значение, а не по график.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР