Луната е в знак Дева до 04:25ч на 23 октомври Хората

...
Луната е в знак Дева до 04:25ч на 23 октомври
Хората
Коментари Харесай

Въздържайте се от активни действия


Луната е в символ Дева до 04:25ч на 23 октомври

Хората се настройват на делова вълна и се концентрират върху съответни цели, стават по-практични, рационални и трезво мислещи. Започват да изпитват подсъзнателно предпочитание за поддържане на ред и непорочност в мислите, дейностите и към себе си. Проявява се точност и блян към съвършенство, повече сдържаност и аналитично мислене. Добро време за решение на всекидневни проблеми. Период благоприятстващ практическата реализация на замислите. Благоприятен интервал за образование на децата в някакви умения и привички. Домашната работа не влиза в сметките. 

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, заради което се предлага щадяща диета. В никакъв случай в този момент не правете разчистване на червата.

Лунен календар: 26 лунен ден от 03:04ч на 21 октомври до 04:10ч на 22 октомври

Това е един от рисковите и сериозни дни, през който хората са предразположени повече към спорове. За деня е присъща прочувствена неустойчивост, честа промяна в настроенията, което води до разногласия, разправии и кавги. Особено деликатни да бъдат водачите. Възможни повреди, стълкновения по пътищата и други неприятности чакат тези, които не са внимателни. Постарайте се да мислите единствено позитивно. Създадените през този ден мисли могат значително да повлияят на вашето бъдеще. 

Тежък интервал, когато би трябвало да съберете своите физически и духовни сили, да не се поддавате на никакви провокации и съблазни. Отнасяйте се към всичко протичащо се с известна доза подигравка и не губете възприятието си за комизъм.

Има заплаха да изразходвате силата си на вятъра. Затова се предлага да се въздържате от дейни дейности, да почивате повече и да не хабите на вятъра силите си. Днес не си коства да предприемате и да стартирате нищо, защото всичко ще донесе единствено загуби и щета.

Необходимо е да се откажете от ненужните връзки и контакти, да избирате деликатно с кого да поддържате връзка. Сега елементарно се прахосват пари напразно, вършат се ненужни покупки. Има огромна възможност от обири и загуби. Трябва да бъдете оптимално съществени и деликатни. 

Не се предлага физическото натоварване. На тренировки и фитнес изпълнявайте единствено разхлабващи, разпускащи и стречинг извършения. Да се заобикалят задимените пространства. 

За бизнеса е рисков този интервал. За предпочитане е да се отсрочат финансовите интервенции, въздържайте се от подписване на покупко-продажби, контракти и всевъзможни търговски интервенции. Счита се, че всички каузи, свързани с бизнеса в този ден са обречени на крах, дори, в случай че първоначално всичко да наподобява, че върви добре. В работните колективи могат да зародят също кавги и разногласия. Работата да бъде лека и да не изисква ненужно напрежение на силите. 

По-добре е да се въздържате от полови занимания, защото те няма да могат да ви донесат предстоящото задоволство. Противопоказен е секса за еднополови връзки и за секс с непознати.

Подстригване не планирайте. Това може да докара до сриване на вътрешната сила и до депресии.

Слънчев календар – 5 безоблачен ден – Добър ден за работа и за слагане на делата в ред. По-добре не поемайте задължения, не започвайте нова работа. Не би трябвало да се нарушава хармонията на деня. Повече работете, по-малко говорете. Бъдете скромни и преодолявайте всички изкушения. Избягвайте споровете, тъй като в случай че се скарате, дълго време ще останете в това състояние, по тази причина проявявайте схващане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР